HOTEL CUBIS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOTEL CUBIS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HOTEL CUBIS

   Mlinska ulica 5 A, 9220 Lendava

   Telefon: +386 2 577 46 10

   Mobitel: +386 51 493 594

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Hotel Cubis leži v neposredni bližini starega mestnega jedra Lendave, v idiličnem malomščanskem mestu v Severovzhodnem delu Slovenije.
  Slovenija je ena izmed najmanjših evropskih državic. Kljub temu je lega naše male državice zares dostopna in uporabna.

  Nahajamo se v mirnem okolju, obdani z čudovitim razgledom na Lendavske Gorice, kar je prava odločitev za pobeg iz mestnega vrveža.

  hotel cubis s čudovitim razgledom na lendavske gorice

  Uživajte v eni izmed naših sob, ki jim poseben značaj daje kombinacija moderne elegance in čudovitega razgleda na Lendavske Gorice.
  Občutek domačnosti in udobna ležišča, bodo poskrbela za udobje, profesionalno osebje pa bo poskrbelo, da se boste v vsakem kotičku hotela počutili dobrodošli.

  NAJEM DVORANE v hotelu cubis

  Za sklepanje pravih poslovnih odločitev ob vrhunski postrežbi vam z veseljem ponudimo našo pomoč.
  Hotel Cubis daje v najem dvorano za različne priložnosti. Najem dvorane v hotelu Cubis v središču Lendave in v neposredni bližini avtoceste, je prava odločitev.
  Za postrežbo in organizacijo bomo poskrbeli mi, da lahko vi le predstavite poslovne odločitve in uživate v uspešnem dogodku.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp