HOTEL CREINA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOTEL CREINA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  HOTEL CREINA

  Koroška cesta 5,  4000 Kranj

  Telefon:  +386 4 281 75 00

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

V Hotelu Creina vam nudimo popoln oddih v osrčju mesta Kranj, kjer ste le korak oddaljeni tako od urbanega mestnega življenja kot tudi od čudovite narave, ki obdaja mesto.

Bivanje pri nas bo nekaj posebnega, saj ima hotel izjemno arhitekturno vrednost, zaradi katere je bil razglašen za zgodovinsko-kulturni spomenik.

Hotel Creina je zgrajen na odlični lokaciji, ki omogoča hiter dostop do letališča Ljubljana (7 km), glavnega mesta Ljubljana (25km), smučarskega središča Krvavec (17 km), turističnega centra Bled (29 km) ter poslovnega in športnega okolja v Kranju.

Poroka v hotelu Creina

Poroka je eden izmed nepozabnih trenutkov, ki jih pomnimo vse življenje. V Hotelu Creina bomo poskrbeli, da bo ta dan nekaj posebnega in da bodo vaši prvi koraki na skupni poti brezskrbni in nepozabni.

Skladno z vašimi željami bomo poskrbeli za

posip z vrtničnimi listi (za doplačilo)
svečano kosilo ali večerja v gostinskih prostorih hotela
okrasitev prostora in omizja
poročno torto
poročni apartma za mladoporočenca
možnost prenočevanja svatov

restavracija

Naše slastne gurmanske dobrote vam bodo na obraz pričarale nasmeh in zadovoljstvo ter zadovoljile še tako zahteven in izbran okus. V naši restavraciji se najde nekaj za vsakogar, pa najsi bodo to izbrane in okusne glavne jedi, sveže solate ali slastne sladice. Vsa hrana je sveža in pripravljena z veliko mero dobre volje in skrbi za vaše zadovoljstvo in udobje.

Sprejmemo do 120 gostov. Prostor je primeren za različne vrste dogodkov kot so: praznovanje poroke, obletnice, zaključene družbe, rojstne dneve...

hotel

Hotel svojim gostom nudi 87 sob (poleg klasičnih sob tudi dva apartmaja in sobe, prilagojene invalidom), v katerih so tuš, telefon in TV. Za gurmanske užitke in sproščanje sta na voljo restavracija in kavarna Creina.

Prireditve, druženja ali poslovna srečanja pa lahko organizirate v naši kongresni dvorani. Ob hotelu sta tudi čudovita terasa in lasten parkirni prostor.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp