HOTEL CELEIA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOTEL CELEIA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  HOTEL CELEIA

  Mariborska cesta 3, 3000 Celje

  Telefon: 03 426 97 00,  041 389 300

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

CELJE

Mesto veličastne zgodovine ob sotočju rek se največkrat omenja kot knežje mesto, čeprav se je v Celju živahno godilo že v obdobju Keltov in Rimljanov. Celjski plemiški gospodje so slavo mesta ponesli daleč po Evropi, zato ni naključje, da se je v tistih daljnih časih tukaj rodila tudi morda ena najlepših ljubezenskih zgodb na Slovenskem, zgodba o Veroniki in Frideriku.

Celje s svojo mogočno podobo diha vso romantično preteklost, zato je poroka v Hotelu Celeia idealna priložnost za sklenitev zakonske veze, ki daje pečat ljubezni.

PRAVLJIČNA POROKA

Ste tik pred velikim »da«? Naj se poročna pravljica prične!
V Hotelu Celeia z veseljem organiziramo vašo popolno poroko o kateri ste vedno sanjali in se jo boste z radostjo spominjali. Z dolgoletnimi izkušnjami načrtovanja porok vam zagotavljamo brezhibno izvedbo in uresničitev želja pri vašem najpomembnejšem življenjskem dogodku.

POROČNA ZAOBLJUBA Z NAJLEPŠIM RAZGLEDOM

Stari grad Celje
Grajski zidovi varujejo sledi bogate preteklosti in nudijo zatočišče vsem, ki hrepenijo po romantiki in večni poročni pravljici. Obudite duh brezpogojne ljubezni med Veroniko in Friderikom. Le kje drugje bi lahko našli bolj idiličen kraj za potrditev ljubezni?

Stari grad Celje - sanjske lokacije za poročne obrede:
- grajsko dvorišče pod Friderikovim stolpom
- zgornje grajsko dvorišče
- razgledna ploščad
- razgledna terasa

Terasa letnega vrta restavracije Hotela Celeia

Pod veličastno, 100-letno platano vam pripravimo in uredimo razkošen poročni sprejem za največ 80 povabljenih oseb (40 sedišč in 40 stojišč).

POROČNO SLAVJE

Potrditev večne zaobljube prilagodimo glede na različne želje:

BARBARINA SOBA
Primerna za obrede v ožjem krogu, število sedežev: 22.

FRIDERIKOVA SOBA
Primerna za obrede v ožjem krogu, število sedežev: 44.

LETNI VRT - Terasa Celeia
Primerna za obrede v ožjem krogu ali organizacijo stoječega sprejema na terasi,
število sedežev na terasi: 50.

ZIMSKO - LETNI VRT
Primeren za večja poročna slavja, število sedežev: do največ 200.

CATERING POROKA

Bi se poročili na prostem, v parku, na grajskem dvorišču, ob jezeru - v objemu narave, pod milim nebom ali pod poročnim šotorom?
Možnosti za izbiro lokacije za vašo popolno poroko je neskončno, mi pa vam pričaramo popolno pogostitev in celotno organizacijo poroke na željeni lokaciji.
S profesionalnim pristopom, odličnim osebjem in vrhunsko sposobnostjo organizacije bomo poskrbeli, da vam ne bo potrebno razmišljati o drugem kot o družbi, zabavi, slavnostnem govoru ali vaših najbližjih. Naredite vtis na svoje goste z najboljšim cateringom, pa naj gre za pogostitev doma, pred cerkvijo ali v prireditvenem šotoru.

KULINARIKA

V hotelu Celeia nudimo prvovrstno kulinarično ponudba ter strokovno in ustrežljivo osebje z bogatimi izkušnjami pri izvedbi poročnih slavij. Naše prijazno osebje vam bo v pomoč pri odločitvi za pripravo prefinjenega Cocktail party-ja ali razkošnega menija vrhunskih kulinaričnih dobrot. Naša predana, profesionalna poročna ekipa poskrbi, da bo vsaka podrobnost
poročnega dne popolna.

POROČNA NOČ

Mladoporočence v Hotelu Celeia razvajamo s privlačnimi pozornostmi. Ob rezervaciji poročne večerje za vsaj 30 oseb poskrbimo za nepozabno poročno noč v apartmaju hotela.
Za vse svate in goste pa omogočamo namestitev v standardnih in comfort sobah.

ORGANIZACIJA DOGODKA

Z dolgoletnimi izkušnjami načrtovanja porok vam zagotavljamo brezhibno izvedbo in uresničitev želja pri vašem najpomembnejšem življenjskem dogodku.
S profesionalnimi sodelavci poskrbimo za:
• celotno vodenje protokola z natančnim svetovanjem in podporo v vseh
detajlih

Za popolno poroko je seveda potrebno veliko pozornosti nameniti tudi podrobnostim, kjer vam z veseljem organiziramo:
• poročno torto
Naši slaščičarji združujejo tradicijo okusov s sodobnimi trendi, zato bodo tudi naše poročne torte v vas prebudile željo po vnovičnem doživetju edinstvenih sladkih užitkov. Veličina torte namreč ni samo v njenem okusu, ampak tudi v zunanjosti.
• najem avtomobila
Kot je lepa nevesta, naj bo lep tudi avto, s katerim se pripeljete na poročno slovesnost. Da bo vaša poroka res nekaj posebnega, najemite limuzino iz našega bogatega avtoparka priljubljenih avtomobilskih znamk, kot so: Mercedes-Benz, Rolls Royce, BMW X6 , itd.
• oblikovanje celostne podobe slavnostnega dogodka s sedežnim redom oziroma razporeditvijo gostov

Prepustite se skrbni ekipi Hotela Celeia, ki bo zagotovila, da bo vaš poročni dan
zapisan - tako kot vajina ljubezen - v trajen spomin!

Poskrbljeno je tudi za vaše najmlajše člane, ki se bodo zabavali na najrazličnejših igralih z izkušenimi animatorkami.

HOTEL EVROPA, DRUGI NAJSTAREJŠI HOTEL V SLOVENIJI, OSTAJA UJET V BREZČASNO ELEGANCO

Hotel Evropa stoji v centru mesta, v starem mestnem jedru in ima zato dobro izhodišče za oglede zgodovinsko kulturnih znamenitosti, obiske koncertov, gledališča in razstav. Ob pogledu na slikovit Celjski grad slehernemu obiskovalcu zastane dih. Pravljično podobo dopolnjuje mogočni srednjeveški stolp, ki je del Hotela Evropa.

S svojo lokacijo v samem mestnem jedru je središče, iz katerega poti vodijo do mestnih znamenitosti ter vse ogleda vrednih kotičkov. Svoje goste pričakuje z udobnimi sobami, s kavarno z dolgo tradicijo sladic, elegantno restavracijo in čudovitim srednjeveškim stolpom.

POROKA V SREDNJEVEŠKEM STOLPU HOTELA EVROPA

Nekoč del srednjeveškega mestnega obzidja, namenjenega obrambi pred nezaželenimi obiskovalci, danes uporabljamo v protokolarne namene, za večerne zabave, različne pogostitve, družinska praznovanja, zasebne večerje, poslovna kosila, civilne poročne obrede … Zelo smo ponosni, da nam je uspelo združiti tradicijo z modernim, kar jasno odseva interier stolpa.

CIVILNA POROKA

Poroka v Srednjeveškem stolpu Hotela Evropa
Pri nas smo gostili pare, ki so praznovali v intimnejšem vzdušju z majhnim številom svatov, pa tudi tiste, ki so bili obkroženi s številnimi svojci in prijatelji. Obseg, vrsta poročnega obreda, pa tudi posebne želje so za nas poseben izziv. Svojo poročno pravljico lahko uresničite v umirjeni zasebnosti restavracije in romantičnega srednjeveškega stolpa Hotela Evropa.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp