HOTEL AJDOVEC

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOTEL AJDOVEC

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  HOTEL AJDOVEC

  Trg svobode 1, 8290 Sevnica

  Telefon: +386 31 650 987

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Hotel Ajdovec obratuje že od leta 1948 in od nekdaj je bil središče družabnega in kulturnega življenja v Sevnici. Hotel Ajdovec se nahaja v prijetnem mestnem središču Sevnice, kjer se srečata sedanjost in preteklost. Hotel navdušuje vse, ki želijo ob hitrem tempu vsakdana, življenju podariti drobne trenutke radosti, ki prinašajo mir in zadovoljstvo.

Ne pozabite … hotel Ajdovec zaživi z vsemi, ki bivajo z njim, saj vsak nosi svojo zgodbo uspeha.

Organiziramo dogodke za zaključene družbe - praznovanja, poslovna srečanja, rojstnodnevne zabave ter praznovanja porok.
Prav tako pa našim gostom nudimo tudi poletne večere ob glasbi, kulinarične večere, likovne razstave, literarne večere ter praznovanja praznikov.

poroka v hotelu ajdovec

Načrtujete praznovanje osebnega praznika, poroko ali poslovno zabavo? Mi poskrbimo za vse. Glasba, prostor, ambient, program in žur.

V sklopu hotela je sodobno in tehnično opremljena večnamenska dvorana, ki je namenjena majhnim ali velikim družabnim dogodkom do 200 oseb ( poslovna srečanja, seminarji, predavanja, pogostitve, zabave ter poroke.

hotel ajdovec in njihova zakladnica okusov

Kulinarično vas bodo razvajali v restavraciji Ajda, kjer s skrbnimi rokami in ljubeznijo povezujejo najboljše od blizu in daleč in ustvarjajo iz tradicionalne kulinarike nove gurmanske užitke. V bistroju Ajda in v slaščičarni Juliji pa bo osebje poskrbelo za zadovoljstvo vaših brbončic na bolj preprost in sladki vsakdanji način.

slaščičarna julija

Vsakodnevno vas postrežemo s še toplim pekovskim pecivom in slastnim kruhom iz naše domače pekarne. Z izbrano tradicionalno recepturo ter z veliko mero ljubezni in znanja pripravljamo izdelke polnega okusa in sladke sredice.

V slaščičarni, kavarni, čokoladnici in pekarni Julija se vse vrti okoli sladkih pregreh; dnevno sveže sadne in čokoladne tortice, torte z oreščki, osvežilne sadne pite, zavitki, krem rezine, presne tortice brez sladkorja in moke, čokolada in čokoladni izdelki.
Pri pripravi tort in sladic uporabljamo le najkakovostnejše, naravne in sveže sestavine. Že en sam grižljaj je pravo razvajanje za vaše čute. Cenimo okus in kakovostne sestavine, zato vse dodatke oblikujemo sami. Pravi hit med slaščicami pa je vsem dobro poznana torta Melanija - z nadevom iz oreščkov, mandeljnov ter orehov, prekrita z moussom iz belgijske bele čokolade in dodanimi ročno izdelanimi zlatimi okraski. Pripravljamo pa tudi unikatne torte izdelane po vašem trenutnem navdihu. Izbirate lahko med številnimi okusi in jih med sabo kombinirate. Za popoln izgled torte je možna smetanova, žametna čokoladna ali sijoča preobleka, na voljo pa je tudi sladkorna masa v izbrani barvni kombinaciji in ročna poslikava tort.

Hotel Ajdovec je odmaknjen od vsakodnevnega vrveža in je lociran v samem središču Sevnice. Z moderno opremljenimi enajstimi sobami in dvema večjima apartmajema nudi gostom udobno in nepozabno bivanje.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp