HIŠA Z RAZGLEDOM

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HIŠA Z RAZGLEDOM

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HIŠA Z RAZGLEDOM

   Vila Sistiana

   Sela na Krasu 48
   5291 Miren – Kostanjevica

   Najem in rezervacije
   t: 031 662 497, g. Dušan Lazar
   e: info@hisazragledom.com

   Prevzem in predaja ključev
   t: 041 364 015, ga. Tina Urdih
   e: tina.urdih@gmail.com

   Vila Friuli Karst

   Škrbina 37
   6223 Komen

   Najem in rezervacije
   t: 031 662 497, g. Dušan Lazar
   e: info@hisazragledom.com

   Prevzem in predaja ključev
   t: 041 364 015, ga. Tina Urdih
   e: tina.urdih@gmail.com

   Vila Del Mare

   Hrvatini 219a
   6280 Ankaran

   Najem in rezervacije
   t: 031 662 497, g. Dušan Lazar
   e: info@hisazragledom.com

   Prevzem in predaja ključev
   t: 041 364 015, ga. Tina Urdih
   e: tina.urdih@gmail.com

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Prostor za poroke in zabave

  "Poroka je korak v novo življenje. Naj vam ta trenutek za vedno ostane zapisan v srcu. Zato ga preživite v ambientu, ki vam bo pričaral enkratno doživetje."

  Hiša z razgledom leži na robu kraške planote in navdihuje s svojo lepoto. Ponujamo vili, ki stojita v pristnem kraškem okolju. Obe primerni tako za ogranizacijo manjše poroke, kot tudi za najem v primeru prenočitve. Lahko pa ju seveda najamete tudi v času poročnega potovanja.

  "Če organizirate zabavo, prireditev, podelitev, družabni večer vam ponujamo najem vili, kjer lahko organizirate manjše kot tudi večje prireditve."

  Iščete dovolj velik prostor kjer bi lahko organizirali rojstnodnevno zabavo ali služben dogodek? Pri nas vam ponujamo možnost najema cele vile z velikim vrtom, veliko jedilnico in 8 ali 10-timi ležišči. Tako lahko brez težav organizirate rojstno dnevno zabavo, praznovanje obletnice ali kateri koli drug dogodek vreden proslavljanja.

  Ponujamo ogrevan prostor ter najem najrazličnejše opreme za vašo zabavo ali dogodek ter možnost prenočitve.

  Nudimo vam tudi catering, torej možnost dostave hrane in pijač na vaš dogodek. Po dogovoru pripravimo hrano in pijačo in vam jo postrežemo na vašem poslovnem sestanku, seminarju, pikniku ali dogodku ob osebnih praznikih ali otroški zabavi. Našli bomo za vas najprimernejši meni, ne glede na to, ali ste zapriseženi mesojedi, vegetarijanci ali vegani.

  hiša z razgledom - Vila Sistiana

  "Vila Sistiana leži na robu kraške planote, na vrhu hriba v krasni vasici Sela na Krasu. Nudi popolno dopustniško rezidenco za družino, dve ali precejšnjo skupino prijateljev v prelepi kraški pokrajini, domu pršuta, terana in znamenitih kraških jam." Srednjeveška vasica Štanjel je oddaljena le petnajst minut vožnje. Proti morju se razprostira pogled nad Tržaški zaliv (6km) z gradom Miramare, ki je priljubljena izletna točka, in Devinom, kjer na visoki pečini nad morjem prav tako kraljuje grajsko poslopje, vredno ogleda.

  Vila lahko sprejme tudi vaše poslovne partnerje, saj je novogoriški zabaviščni center oddaljen samo 14 km.

  V vili so štiri spalnice z dvema ležiščema ter 3 pomožna ležišča. V kopalnici je večja kad, v pritličju pa dodatno ločeno stranišče. Domači kotički - kuhinja, kopalnica, postelje,... so sodobni. Na voljo je tudi LCD televizijski zaslon z DVD predvajalnikom (mini videoteka). V pritličju se nahajajo jedilnica / kuhinja / dnevna soba s sedišči za osem oseb s prehodom na teraso.

  Poleg je velik vrt s pogledom na kraško pokrajino ter zunanji manjši bazen primeren predvsem za otroke (3x1,5m). Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v bližini pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo.

  Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v okolici pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo, s kolesi, ki so vam na voljo v vili, pa se lahko podate na ogled lokalnih vasic in vinogradov.

  hiša z razgledom - Vila Friuli Karst

  "Vila Friuli na robu kraške planote. Nudi popolno dopustniško rezidenco za družino, dve ali precejšnjo skupino prijateljev v prelepi kraški pokrajini, domu pršuta, terana in znamenitih kraških jam."
  V vili lahko polg dopusta z družino organizirate tudi poslovno srečanje, daj vam po želji priskrbimo dnevnega kuharja ali catering.

  Vila Friuli - Karst je moderno opremljena tradicionalna hiša s tipično opečnato streho, v kateri se lahko nastani največ dvanajst oseb.

  V vili so štiri spalnice z dvema ležiščema, 4 dodatna ležišča in 3 kopalnice. Vila Friuli se lahko pohavli s sodobno dodatno opremo kot je bazen, savna, balinišče, zidani žar in seveda neporgešljiva kabelska televiza ter brezplačni dostop do WiFi. V kolikor boste želeli raziskati okolico, vas v vili čakajo tudi opremljena kolesa.

  Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v okolici pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo, s kolesi, ki so vam na voljo v vili, pa se lahko podate na ogled lokalnih vasic in vinogradov.

  hiša z razgledom - Vila Del Mare

  "Moderna vila Del Mare s podgledom na morje, s prekrasnim ogrevanim bazenom, vrtom primernim za sončenje in vrtne barbecue piknike, bližina plaž in še več."

  Vila Del Mare, na novo zgrajena leta 2012, na območju z najlepšim možnim pogledom na morje. stare trtne nasade ter mesta kot so Piran, Trst, Benetke…

  Vila v svojih skoraj 240 kvadratnih metrih nudi 3 spalnice in 3 kopalnice, notranji kamin, 2 kuhinji, veliko teraso z žarom, manjše košarkaško igrišče ter garažo za 2 manjša ali en večji avtomobil. V vili boste našli igrače za otroke, otroške sedeže, zunanjo mizo in stole, posteljino in vse ostalo, kar je potrebno za udobno namestitev.

  Pritličje je namenjeno relaksaciji, saj je opremljenno s kabelsko televizijo, internetom, stereo sistemom, brezplačnim Wi-fi omrežjem, dnevno sobom in jedilnico. Kot že omenjeno boste v vili našli dve kuhinji. Prva se nahaja v pritličju, je zelo prostorna in popolnoma opremljena z hladilnikom za vino, mikrovalovno pečico, toasterjem in podobno. Manjša kuhinja se nahaja v bližini bazena.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp