HIŠA TORKLA V KORTAH

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HIŠA TORKLA V KORTAH

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HIŠA TORKLA V KORTAH

   Telefon: 05 620 96 57

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  gostilna z istrskim pridihom

  V vasici Korte, v zaledju slovenske istre, se v stari istrski torklarni iz 19.stoletja, nahaja restavracija Hiša Torkla. Opremljena je v starem istrskem slogu z modernim pridihom, kjer na terasi, s čudovitim pogledom na vinograde, uživate v lokalni hrani.

  Hiša ponuja zelo razgiban prostor od velike sale in zimskega vrta, do privatne sobice z kaminom. Vrata v našo kantino pa so vedno odprta za razna praznovanja ali zaključene družbe, ki bi radi ostali z nami do jutra.

  V zavetju svoje strehe, Vam Hiša ponuja tudi romantično sobico za dva, za kratek oddih ali pa za daljši dopust.

  Velik notranji prostor, ki po desni strani vodi v manjšega, za zaprte skupine, na levi pa se odpre zasteklena terasa s pogledom na stari del vasi. Vrata gostilne so odprta vsak dan s prazniki vred med 12.00 in 22.00, z izjemo ponedeljka in torka. Sprejmejo lahko največ 40 obiskovalcev, ob predhodnem dogovoru se številka lahko poveča do 80.

  KULINARIKA

  Vodilo kuhinje so sveže sestavine, katere dobijo od lokalnih kmetov, lovcev in ribičev. Ponudba je vedno sezonska, od špargljev in čemaža, do gob in buče, ko je njihov čas. Vedno radi prebirajo stare slovenske recepte, katere nato z malo inovativnostmi ponudijo kot posebnost kuhinje.

  Veliko pozornost namenjajo jedem izpod peke ( jagnje, telečja krača ali hobotnica) ter steakom slovenskega porekla.

  VINA

  V kleti imajo poseben prostor istrski vinarji, drugače pa je ponudba razširjena na celo primorsko ter ostalo Slovenijo. V kleti je pester izbor penin in šampanjcev, kot tudi vin na kozarec.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp