HIŠA LISJAK NA ŠTIRIH LOKACIJAH

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HIŠA LISJAK NA ŠTIRIH LOKACIJAH

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  HIŠA LISJAK

  Miklavž pri Taboru 11b, Vransko
  Kontaktna oseba: g.Mirko

  Telefon: 051 365 040

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Hišo Lisjak pri organizaciji poročnega slavja in praznovanju življenjskih obletnic spremljajo 10-letne izkušnje. Te jim dajejo znanje, zanesljivost in samozavest, da vsakemu poročnemu paru in svatom pripravijo nepozaben poročni dan v čudovitem zavetju narave in kulinaričnem sožitju z lokalnimi ponudniki hrane in pijače. V Miklavžu pri Taboru se nahajata dve lokaciji: Kozolec pri ribniku in Na jasi, ki uresničita in presežeta vaša pričakovanja. Poroka in poročna zabava ob izvrstni hrani in glasbi do jutranjih ur: na enem mestu!

Na jasi

Na ravnici, obdani s travniki in gozdom, je Hiša Lisjak zasnovala čudovito leseno zgradbo, ki se stilsko povsem staplja z okoljem in lahko sprejme tudi do 200 gostov. Osrednji prostor je povsem prilagodljiv vašim potrebam: v osnovi je namenjen pogostitvi po vašem okusu, ki je vedno iz lokalno pridelanih sestavin, in glasbeni popestritvi dogodka. Tu je tudi plesno prizorišče, ločen gostinski del za pripravo servisa in lično urejene sanitarije. Veliko prostora za aktivnosti je na jasi pred hišo. Del zelenice je posebej prilagojen izvedbi civilne poroke z rdečo preprogo za svečani sprehod mladoporočencev, z udobnimi sedišči za svate in slavnostnim podijem za izvedbo protokola. Odprt prostor nudi mnogo možnosti za catering, fotografiranje, izvedbo iger in sproščanje energije najmlajših gostov. Lokacija Na jasi ima vse, kar je potrebno za uresničitev različnih želja, hkrati pa dopušča potrebno zasebnost, da ni ovir za dobro in sproščeno zabavo do zgodnjih jutranjih ur.

Kozolec pri ribniku

Predstavljajte si velik zelen ribnik, obdan z gozdičkom, travnato potjo in grmički. Ribnik se zaključi z rdečo preprogo za izvedbo civilne poroke tik ob vodi, obkrožajo pa ga premišljeno postavljeni leseni kozolci zaprtega tipa za druženje, pogostitev in praznovanje pozno v noč. V neposredni bližini stoji še unikatna kapelica za tiste, ki si želijo cerkvenega obreda. Lokacija nudi veliko notranjih in zunanjih prostorov za pogostitev in ostale aktivnosti: oder za živo glasbo in plesišče, možnosti za izvedbo projekcij, zabavnih iger ... Ob ribniku sta odprti žar in krušna peč, sedišča za druženje in počitek ter možnost skupnih ležišč za najbolj utrujene.

Gostilna Pri mamici in Restavracija Center

Če si za poročno slavje želite intimnejšega vzdušja in domačnosti, potem lahko vaše poročno slavje, kosilo ali večerjo pripravimo tudi v dveh restavracijah, kjer pripravljamo vrhunski jedilnik po vaši meri. Obe restavraciji se nahajata na Vranskem, Gostilna Pri mamici v kraju Ločica pri Vranskem, ki nadaljuje zgodbo šoferske mamice Ivanke; Restavracija Center pa neposredno v sodobnem AMZS Centru varne vožnje, kar omogoča, da poročno slavje doživite v prvi vrsti ob pisti. Nepozabno in unikatno doživetje za vse, ki si želite doživeti drugačno doživetje, svate pa presenetiti s svojo izbiro.

Vrhunski jedilnik, idila lokacij in profesionalnost ekipe

Vodila Hiše Lisjak na vseh lokacijah so: ponuditi gostom nepozabno izkušnjo, ki jo sestavljajo specifika kraja in objektov, vrhunski jedilnik iz lokalno pridelanih sestavin, profesionalna postrežba ter pomoč pri organizaciji vseh vidikov programa. Posebnost vseh štirih lokacij Hiše Lisjak je v kombinaciji naravne, domačne idile in sodobnih kulinaričnih pristopov. Vsi, ki znate ceniti to dragoceno kombinacijo, boste nad Lisjakovo kreacijo brez dvoma navdušeni.

Ekipa Hiše Lisjak vam bo priskočila na pomoč pri vseh organizacijskih izzivih, zato da boste preživeli poroko »po svoji meri«.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp