HELICOP – SNEMANJE POROK IZ ZRAKA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HELICOP – SNEMANJE POROK IZ ZRAKA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  HELICOP

  ZAGORJE OB SAVI

  Kontaktna oseba: Tomaž 041 665-833 in Gorazd 041 687 342

   

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Doživite nepozabno doživetje s helikopterjem helicop

Si razmišljal o poroki s helikopterjem?

Pomagamo uresničiti tudi najbolj nenavadne želje posameznikov in smo vedno pripravljeni prisluhniti Vašim željam.

Zapeljite se na svojo poroko s helikopterjem Helicop, ki dobesedno presega vse meje. Poroka s helikopterjem je vrhunska izkušnja, ki se jo boste spominjali skozi celo življenje. Vožnja vam ne nudi le značilne in nepozabne slovesnosti, temveč vam omogoča, da si ogledate širšo okolico iz zraka.

Vožnja s helikopterjem je intimna, romantična in nepozabna in to je edino pomembno kar si želite na svoj poročni dan.

Vaša intimna poročna slovesnost v zraku se lahko prične na želeni lokaciji. Bodisi izpred vašega doma, hotela ali izbrane lokacije. Vaš zasebni pilot vas bo popeljal na romantično vožnjo in vam pričaral spektakularen pogled iz zraka. Na vaš poseben dan naredite to intimno doživetje z zasebnim helikopterjem Helicop.

Za piko na i lahko uredimo prestižen prevoz od vaše lokacije do vzletišča s superšportnikom – FERRARIJEM, MASERATIJEM ipd.

ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO! NI AKCIJE BREZ HELIKOPTERJA!

presenetite svoje najdražje

Pri vsakem poletu se potrudimo za nepozabno doživetje in zadovoljstvo naših strank. Znamo prisluhniti prav vsaki Vaši želji in jo poskušamo uresničiti. Ponujamo neizčrpne možnosti za različna, posebna presenečenja - prevoz do vzletišča s Ferrarijem, superšportniki ipd. Vsak naš potnik prejme tudi DARILO!

Panoramske polete izvajamo v vseh letnih časih, v lepem vremenu. V primeru dežja, goste megle ali slabe vidljivosti bomo polet prilagodili na naslednji možen termin ali ga zgolj prestavili za uro ali dve. Vaša varnost je na našem prvem mestu. Vzletišče leži 600m severo-vzhodno od centra mesta Zagorje ob Savi na platoju Ruardi. Vzletišče Ruardi velja za enega izmed najbolj prijaznih vzletišč v Sloveniji. Po predhodnem dogovoru lahko kraj poleta in pristanka prilagodimo vašim željam in potrebam.

Za nami je več kot 7 let uspešnega delovanja, več kot 1500 ur letenja, več kot 100 zadovoljnih strank, garantirano zadovoljstvo in nepozabno doživetje!


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp