GREGOR GOMBOC

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GREGOR GOMBOC

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROČNI FOTOGRAF GREGOR GOMBOC

   Log 253, 2345 Bistrica ob Dravi

   Kontaktna oseba: g.Gregor Gomboc

   Telefon: 041 793 226

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ime mi je Gregor Gomboc, star sem 42 let in sem leta 2011 svoj fotografski konjiček spremenil v poklic. Delo poročnega fotografa mi je v užitek in izziv. Moje srce bije za to delo.

  V različnih delavnicah in izobraževanjih so na moje dojemanje poročne fotografije vplivali svetovno znani fotografi kot so David Beckstead, Bambi Cantrell, Jerry Ghionis, Adam Alex in še mnogi drugi. Vsak od njih me je zaznamoval in pustil trajen pečat. Od tedaj sem bil kot poročni fotograf prisoten na porokah v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Hrvaški, Švici in Sloveniji.

  V preteklih letih sem fotografiral zares nemalo porok, vendar zame še zmeraj niso postale rutina. Sem pa z izkušnjami pridobil na suverenosti in sedaj točno vem, kaj se v danem trenutku od mene pričakuje, ter kako to uresničiti.

  Rad imam pritisk in odgovornost, ki v vlogi poročnega fotografa leži na meni. Poročni pari zaupajo vame kot človeka, ter moje fotografske sposobnosti in domišljijo. V tej kratkoročni simbiozi, ki zaživi med menoj in mladoporočencema na poročni dan, ne nastanejo zgolj poročne fotografije. Ustvarjajo se pričevanja nepozabnih trenutkov edinstvenega dne.

  GREGOR GOMBOC POSKRBI ZA UNIKATNE FOTOGRAFIJE VAJINEGA DNE

  S fotografskim aparatom lahko, kot vajin poročni fotograf, trenutek ujamem in mu rečem: »Ti si pomemben!« In če je trenutek pravi in njegovega lastnika pusti obmolkniti brez besed, je tak trenutek neprecenljiv. Fotografije nam pomagajo dojeti kakšna dragocenost nam je podarjena. Namreč življenje polno dragocenih trenutkov.

  Ko je govora o fotografskem stilu to ni nič drugega kot to, ali fotograf opazi te posebne trenutke, ter na kakšen način jih vizualno ohrani.

  Če se odločita, da bom vajin poročni fotograf, nebosta plačala za fotografije. Najela bosta mene, mojo predanost in strast… Ter vse kar bom s tem ustvaril.

  ŠE VEČ POROČNIH ZGODB SI LAHKO OGLEDATE NA MOJEM INSTAGRAM PROFILU:  https://www.instagram.com/gregor_gomboc/

  KOLIKO ČASA SEM PRISOTEN NA POROČNI DAN?

  Pri tem, koliko časa bo trajalo fotografiranje poroke in kako dolga bo vaša poročna reportaža, ni pravila. Vse je odvisno od vaših želja, pričakovanj in poteka poročnega dne. Praviloma pa fotografiram poročne reportaže, ki trajajo vsaj 8 ur. Vaš poročni dan je vendar več kot le izmenjava poročnih prstanov in nekaj portretnih fotografij.

  KAKO POTEKA FOTOGRAFIRANJE POROČNEGA PARA?

  Saj poznamo zgodbe, morda smo jih celo sami doživeli, ko poročni fotograf z mladoporočencema izgine na fotografiranje, svatje pa ostanejo prepuščeni sami sebi. Tudi jaz menim, da je to popolnoma nesprejemljivo. Zato tudi ne delam na tak način.
  Z menoj se fotografiranje poročnega para razporedi na več krajših fotografiranj po 5 do 10 minut, razporejenih skozi celoten dan. Tak način ustvarjanja portretnih poročnih fotografij nudi mnogo (in zgolj) prednosti. Prednosti za vas, za svate, za pestrost fotografij, poročno knjigo… V osebnem razgovoru vam z veseljem pojasnim vse podrobnosti. Naj vam bo fotografiranje poroke v veselje, ne breme.

  KOLIKO POROČNIH FOTOGRAFIJ LAHKO PRIČAKUJEVA?

  To je vprašanje, na katerega ne morem odgovoriti s številko. Končno število fotografij je odvisno od tega koliko časa bom preživel z vami, od dinamike in pestrosti dogajanja, ter vašega razpoloženja za ustvarjanje vaših poročnih portretov. Ali bosta na koncu prejela 350 ali 500 fotografij? Zares ne vem, ker končno število ni odvisno zgolj od mene.

  PREJMEVA FOTOGRAFIJE TUDI V DIGITALNI OBLIKI IN KAKO BODO IZROČENE?

  Seveda prejmete vajine poročne fotografije tudi v digitalni obliki in v visoki ločljivosti. Digitalnih datotek pa ne boste prejeli na DVD-ju ali USB ključku. Nič od tega se namreč ne da vstaviti v mobilni telefon in ali tablični računalnik. Zato, da boste svoje poročne fotografije kar se da hitro lahko vzeli povsod s seboj, vam bodo izročene v obliki prenosa s spleta. Prejeli boste torej spletno povezavo in geslo za prenos digitalnih fotografij na poljubno napravo.

  ALI BODO FOTOGRAFIJE TUDI DIGITALNO OPTIMIRANE OZ. OBDELANE?

  Seveda. Vse poročne fotografije, ki jih boste prejeli bodo tudi digitalno optimirane. Digitalna optimizacija fotografij terja sicer ogromno dela in časa, vendar je vredna prav vsake ure, vsakega dne, ki bo porabljena za skrbno optimizacijo fotografij. Pri optimizaciji skrbim, da fotografijam ni opaziti, da je z njimi bilo manipulirano. Izgledati morajo popolnoma naravno in ne izumetničeno. Pod optimizacijo ne štejejo fotomontaže, preoblikovanje telesne postave, itn.

  LAHKO PRI VAS DOBIVA TUDI POROČNO KNJIGO?

  Digitalne fotografije so zakon. So odraz današnjega časa, dobe digitalizacije. Poročne fotografije v digitalni obliki so vedno in povsod v žepu na mobilnem telefonu, na dosegu roke. Pa vendarle se ogled fotografij na zaslonu niti približno ne more primerjati z doživetjem listanja s smislom oblikovane in kakovostne poročne knjige. Poleg tega se fotografije skrite v neštetih mapah na računalniku hitreje izgubijo kot poročna knjiga na knjižni polici.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp