GREEN VALLEY GLAMPING

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GREEN VALLEY GLAMPING

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GREEN VALLEY GLAMPING

   Šešče pri Preboldu 70c, 3312 Prebold

   Telefon: 040 685 662

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  V dolini zelenega zlata ta družinsko voden prostor Green valley glamping v naravi (poznan tudi kot Zupanc Plac) že od leta 1989 ponuja idealen prostor za poroke, poročne piknike in druge dogodke na prostem. Neskončne zelene površine so primerne za različne tipe porok oziroma drugih dogodkov, senco v poletni vročini boste našli pod čudovito lipo, za primer dežja pa je poskrbjeno z že postavljenim šotorom.

  Naše posestvo združuje zunanje površine (tenis igrišča, igrišče za odbojko na mivki, bazen, neskončne površine travnikov za igranje nogometa ali druge športno-animacijske igre in pokrite površine (večji prireditveni prostor, pokrito teraso) in vso primerno infrastrukturo, ki zagotavlja udobno druženje večjega števila gostov.

  GREEN VALLEY GLAMPING - spalne namestitve na lokaciji

  GreenValley Glamping je družinsko voden glamping resort, kjer lahko prespite v treh tradicionalnih hmeljskih kočurah, ki so podobno kot nekoč med počitkom, nudile senco obiralcem hmelja pred žgočim soncem.
  Hiške so plod lastnega dela in znanja, zato je vsaka izmed njih unikatna. Na voljo je tudi šest glamping šotorov.

  Pravljičnih 7 razlogov za poroko v v Green Valley glampingu

  1. Prostor v naravi, na širni zelenici, pod mogočno lipo.
  2. Najem prostora ali celovita organizacija.
  3. Neomejeno število gostov
  4. Neomejena glasnost in trajanje do jutra.
  5. Vključene nočitve v glampingu za 40 gostov.
  6. Vključen prireditveni šotor za primer dežja, ki sprejme do 300 gostov
  7. Opcija vikend poroke z nedeljskim brunchem in sproščanjem ob bazenu.
  Za svoj termin nam pišite v ZS ali na info@greenvalley.si

  civilni obred v neokrnjeni naravi

  V objemu neokrnjene narave vam nudimo Izvedbo civilnega obreda. Začutite čar poročnega dne v objemu neokrnjene narave na našem posestvu Green Valley glamping.

  Na voljo je najem prostora ali pa organizacija celotne poroke. Najbolj priljubljeni stili poroke pri nas so RUSTIKALNA poroka, poroka v BOHO stilu, SPIRITUALNA poroka ali poroka V ZELENEM.

  Za termin nas pokličite na 041/569-982 ali nam pišite na info@greenvalley.si.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp