GRAND HOTEL UNION

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GRAND HOTEL UNION

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  [contact-form-7 id=”462″ title=”Ponudba Ponudnik SLO”

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GRAND HOTEL UNION

  MIKLOŠIČEVA 1, 1000 LJUBLJANA

  Telefon: 01 308 1270

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

EKSKLUZIVNA ZGODBA O SREČI V OSRČJU MESTA

V čudovitem Grand hotelu Union, ki se ponaša s 110 obletnico delovanja in veličastnim secesijskim arhitekturnim slogom boste našli pravega organizacijskega partnerja in lokacijo za popolno poroko.

Pa naj gre za prvo ali četrto, ni pomembno, saj je vsaka unikatna. Tukaj lahko pričakujete, da vam bodo prisluhnili najbolj izkušeni, vam podali nasvet prepleten z vajinimi idejami in nadgrajen s kreativnimi predlogi, ki bo pripeljal do edinstvenega poročnega izkustva.

PREDNOSTI ZA ORGANIZACIJO POROK V GRAND HOTELU UNION

– premium lokacija v bližini matičnih uradov in cerkve
– edinstvenost, priročnost
– ni omejitev v času trajanje zabave
– glasba do jutranjih ur
– prilagodljive poročne dvorane, ki omogočajo sprejem tudi na vrtu pod stoletnimi krošnjami kostanjev
– vrhunska kulinarika in širok ter prilagodljiv izbor menijev hrane in pijače
– popolna tehnična oprema (lučna tehnika, audio&video), možnost dodatne scenografije
– varovana parkirna mesta in organizacija prevozov, možna izposoja Mercedez Benz E razreda za mladoporočenca

In srečno sta živela, do konca svojih dni …

Vajina poroka v Grand hotelu Union bo

EKSKLUZIVNA zaradi svoje lokacije sredi edinstvenega mestnega utripa. In ker takšne, kot bo vajina ni najti nikjer, tudi na spletu ne.

EDINSTVENA in PERSONALIZIRANA samo z vajino zgodbo. Ne kopirana, ne posplošena, ampak kreirana z vsebino, ki jo dihata le vidva, ki navdušujeta drug drugega in svoje bližnje. Izkušena organizatorka porok vaju bo vodila skozi labirint zamisli, želja ter idej in z vama ustvarila unikatno zgodbo.

VELIČASTNA zaradi izbora unikatnega prostora, kjer preteklost in sodobnost ustvarjata veličastno prihodnost. Veličastna, ker bosta v zgodovinskem prostoru zapisala svojo inspirativno zgodbo in jo na svoj način delila z najbližjimi. Lahko bo velika ali majhna, glamurozna ali preprosta, vendar v vsakem primeru veličastna in unikatna.

VRHUNSKA z izborom kulinarike, nad katero bdi vrhunski kuharski mojster. Vrhunska bo z detajli, ki pišejo vajino zgodbo na vsakem koraku in pa s premišljenim izborom glasbe, ki bo zadovoljila vse na zabavi.

Le katera med nami ni sanjala in si zamišljala svojega velikega poročnega dne?

V Union hotelih verjamemo, da sanje lahko postanejo resničnost. Tudi tiste, ki se elegantno stkejo okrog vajinega velikega dne.

Veličastna zgodba Grand hotela Union, ki se je v osrčju Ljubljane začela prebujati pred sto desetimi leti je namreč že vse od njenih začetkov napovedovala nekaj posebnega. Ne le za goste, temveč tudi za tiste, ki bi v eni izmed treh Unionskih dvoran želeli nazdraviti skupnemu življenju.

Lokacija, ki se priročno dotakne tako neposredne bližine cerkve Marijinega oznanjenja, kot tudi ljubljanskega gradu, ki ponosno stoji nad mestom in nenazadnje tudi matičnega urada, ki je od Grand hotela Union oddaljen le nekaj korakov. Kot bi že tedaj vedeli, da bo dolga protokolarna tradicija Grand hotela Union v Unionsko, Stekleno ali Belo dvorano redno privabljala svate iz vseh koncev in krajev …

Največja in najbolj veličastna dvorana Grand hotela Union je zgrajena v secesijskem slogu.

S svojo elegantno zgodovino pa bo brez dvoma pustila nepozaben pečat na vajinem velikem dnevu).

V zadnjem času so tako doma, kot tudi v tujini vse bolj priljubljene gostije pod zvezdnatim nebom, za kar smo poskrbeli tudi pri nas. V senci stoletnih krošenj vam na Unionskem vrtu namreč pripravimo eleganten sprejem, ki bo vašemu velikemu dnevu vnesel dodatni pridih pravljičnosti. Prav tako pa v ponudbo nismo pozabili strniti niti organizacije prevozov, parkirnih mest in udobnih namestitev. Kljub temu, da so prazna parkirišča v mestnem jedru prej izjema, kot pravilo, vas v našem hotelu poleg namestitev namreč razvajamo tako z organiziranimi prevozi, kot tudi z zavarovanimi parkirišči, tik pod našim vhodom.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


  ScrollUp