GRAD ŽUŽEMBERK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GRAD ŽUŽEMBERK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GRAD ŽUŽEMBERK

  Telefon: 07 3885 180

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Grad Žužemberk stoji v naselju Žužemberk v Suhi krajini. Stoji na terasi nad reko Krko in predstavlja tudi središče naselja.

Bogata kulturna in zgodovinska dediščina teh krajev je zares vredna ogleda: žužemberški grad, cerkev sv. Nikolaja, ostanki rimske ceste, restavriran plavž na Dvoru, cerkev sv. Neže, večstoletne lipe, ostanki ‘venetskih’ naselij, mlini, ostanki papirnice in usnjarne, rimski nagrobniki… Suha krajina je zanimiva vsem: mladim, starejšim, pohodnikom, kolesarjem, zgodovinarjem, čolnarjem, slikarjem, pustolovcem, raziskovalcem…

POROKA NA GRADU ŽUŽEMBERK

Vsak, ki želi doživeti nekaj drugačnega bo lahko našel kaj zase. Domačini se trudimo, da vam ponudimo pomoč, če jo potrebujete. Turistični zanesenjaki delujemo v turističnem društvu in pomagamo pri akcijah čiščenja okolja, pri kulturnih prireditvah, pri promociji Suhe krajine. Želimo si, da bi več ljudi spoznalo naše kraje in doživelo prijeten obisk v Žužemberku, v dolini reke Krke, ob žuborenju slapov, v prelepi naravi na skrivnostnem kraškem svetu.

CIVILNA POROKA

Za vse informacije glede civilne poroke se obrnite na UPRAVNO ENOTO Novo Mesto na telefon 07 393 91 02.
Žužemberk je eden najslikovitejših gradov na Slovenskem. Njegova zgodovina sega v 13. stoletje, v 16. stoletju pa so ga utrdili v trdnjavo s sedmimi obrambnimi stolpi. Od leta 1538 do druge svetovne vojne so bili njegovi lastniki Auerspergi – Turjačani. Med vojno je bil grad bombardiran, v 60. letih prejšnjega stoletja pa je stekla obnova. V poletnih mesecih potekajo v gradu kulturno-turistične prireditve, med katerimi so Trški dnevi najprepoznavnejši.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp