GRAD TUŠTANJ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GRAD TUŠTANJ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GRAD TUŠTANJ

   Telefon: 041 841 080

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  URADNI PROSTOR ZA POROKE

  (oproščeni ste takse na UE v višini 170 €)

  Grad Tuštanj pri Moravčah se nahaja v moravški dolini v Upravni enoti Domžale in je le 20 km oddaljen od Ljubljane.

  POROKA NA GRADU TUŠTANJ

  Obveščamo vas, da je grad Tuštanj s februarjem 2013 postal URADNI PROSTOR za sklepanje zakonskih zvez. Poroke so možne ob sobotah.

  Poroke se odvijajo v:
  -POROČNI DVORANI
  -GRAJSKEM ATRIJU
  -V GRAJSKEM PARKU

  Na gradu Tuštanj so možne:
  -OBIČAJNE POROKE
  -GRAJSKE POROKE (sprejem z grajsko stražo, lakaji, dobrodošlica s kruhom, zaseko in zeliščnim napitkom. Pred vhodom vas sprejmeta grof in grofica.
  Na grad vas pripelje prava dunajska kočija, zaigrajo vam lahko leseni rogisti s fanfarami.

  Sprejem svatov pred grajskimi vrati, nevesto in ženina pozdravi lastnik gradu in jih popelje v grajske sobane. Svatje se posedejo v poročno dvorano, nevesta in ženin s pričama pa se za obred pripravita v sprejemni dvorani, od tu ob zvokih poročne koračnice vstopita v poročno dvorano.

  Ob živi glasbi se prične poročna slovesnost. Ob koncu obreda protokol prinese šampanjec, kjer nevesta in ženin nazdravita z matičarjem, pri tem pa operni pevec zapoje napitnico iz opere Traviata. V spomin dobita priložnostno darilo. Protokol mladoporočenca pospremi do zvona želja, ostale svate pa povabi v grajski atrij.

  Zaključek poroke

  Po končanem obredu je možna pogostitev za svate v obliki kot jo določita mladoporočenca. Fotografiranje poteka v grajskem ambientu. Obred je možen tudi v grajskem atriju ali pa vgrajskem parku z lepim pogledom na grad in v neokrnjeni naravi.

  ŽENIN OB KONCU OBREDA LAHKO ODPRE PRVO STEKLENICO ŠAMPANJCA Z MEČEM
  Par, ki želi skleniti zakonsko zvezo na gradu Tuštanj se najprej obrne na lastnika gradu Petra Pirnata (tel. 041 841-080), nato pa se par obrne na Upravno enoto Domžale, kjer opravi vse formalnosti za sklenitev zakonske zveze.

  Poleg gradu je tudi grajska kapela, kjer je možna skleniti cerkveno poroko.

  Posebnost civilnega obreda je izvajanje žive glasbe – inštrumentalne in vokalne izvedbe. Na gradu se izvajajo tudi srednjeveške poroke, možnost je vožnje s kočijo in fanfare lesenih rogistov. V atriju gradu pripravljamo tudi postrežbo – catering, pari pa tudi časovno niso tako omejeni, kot v nekaterih drugih poročnih dvoranah . Obredi se izvajajo vsako uro.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp