GRAD KODELJEVO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GRAD KODELJEVO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GRAD KODELEJVO

   Ulica Carla Benza 20, 1000 Ljubljana

   Telefon: 01 544 30 67 , 040 677 778

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Grad Kodeljevo je dvorec iz 17. stoletja, ki stoji ob Koblarjevi ulici v ljubljanskem predelu Kodeljevo.

  Graščina Kodeljevo s kapelo in parkom je kulturni spomenik in naravna znanenitost. Dvorec je bil zgrajen v prvi polovici 17. stoletja.

  grad kodeljevo - kuhinja z zdravo domišljijo

  Naša kulinarika je obogatena z erotično izkušnjo užitka ob vsakem grižljaju. Uživajte v slastnih polnozrnatih pizzah, odličnih italijanskih testeninah in drugih dobrotah iz naše krušne peči. Ustregli bomo še tako zahtevnim gostom.
  Če se odločite za naš catering, bomo ne glede na lokacijo vaše želje obogatili z našim kulinaričnim znanjem, vam pa prepustimo druženje z gosti in uživanje ob dobri, z ljubeznijo pripravljeni hrani.

  grad kodeljevo - najem prostora za zabave

  Nad restavracijo imamo na voljo dva prostora, ki sprejemeta od 20 pa vse do 150 gostov.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp