GOSTIŠČE TULIPAN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTIŠČE TULIPAN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GOSTIŠČE TULIPAN

  Telefon: 04 537 88 00

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Gostišče Tulipan je doma v Lescah, idilični vasici, umeščeni v dolino s širnimi alpskimi razgledi, v kateri je lepo domovati in kamor je enako prijetno priti na obisk.

Tukaj lahko svoje sanje o nepozabnih počitnicah uresničijo vsi raziskovalci narave, ljubitelji adrenalinskih športov, pohodništva, ljubitelji zgodovine in kulturnih prireditev ter vsi, ki želite odkrivati skrivnosti neokrnjene narave.

Uživali bodo tudi ljubitelji kulinarike in dobrih vin, posebej pa ljubitelji čokolade, medenih izdelkov, kot je naše medeno pivo. Gostišče Tulipan ima edinstveno lego – nahaja se le nekaj sto metrov stran od tovarne čokolade in čebelarskega doma, kjer so doma medenjaki in medeni izdelki.

Sobe poimenovane po okoliških hribih so zatočišče za vse, ki želijo preživeti nepozaben oddih v objemu narave.

POROČNA SLAVJA

Želite posebno poročno slavje, ki odraža tudi vajin življenjski slog? V Gostišču Tulipan, gurmanskem kotičku s pogledom na Julijce in Karavnke vam ponujamo možnost, da bo vajino poročno slavje obarvano z osebno noto in prilagojeno vajinim željam in možnostmi.

Naj se vajina skupna pot začne sladko z Medenim poročnim slavjem in nadaljuje prav tako z medenimi tednom v enem od naših poročnih apartmajev. Posebnost so izbrane jedi in sladice, v katerih se prepletajo medeni okusi, ki bodo vama in vajinim gostom še dolgo ostali v spominu. Za ljubitelje tradicionalne slovenske poroke pripravljamo Tulipanovo poročno slavje. Za slovenske poročne jedi in izbrana slovenska vina in penine ob zvokih slovenskih ansamblov poskrbimo mi. Vegansko poročno slavje je namenjeno mladoporočencem, ki želijo, da slavje odraža tudi njihov pogled na svet.

RESTAVRACIJA

Restavracija je opremljena v tradicionalnem slogu, ponuja umirjeno in sproščeno vzdušje, v katerem svoje zatočišče lahko ob kulinaričnih doživetjih najdejo vse generacije. Zato se tukaj že tradicionalno vrstijo različni tematski večeri, glasbeni dogodki, proslave obletnic, poroke, krsti, poslovna srečanja in srečanja prijateljev in sorodnikov ob različnih priložnostih.

Dobrodošli ste vsi, ki želite z nami deliti svoje posebne trenutke. Poskrbeli bomo, da jih boste ohranili v lepem spominu. Restavracija je plod družinske ljubezni in sodelovanja, zato tradiciji primerno pripravljamo različne izvirne slovenske jedi, nekatere še po receptu ome Mici. Dobrodošli so tudi vegani, za katere skrbno pripravimo izbrane jedi.

NAMESTITEV

Gostišče Tulipan nudi devet komfortno opremljenih dvoposteljnih sob, ki zaradi velikosti in kakovosti opreme dosegajo kategorizacijo štirih zvezdic (4*). Posebnost sob je čudovit razgled na bližnje gore, zato so tudi poimenovane po gori, katero je možno videti skozi okno sobe. Vse sobe imajo lasten vhod, kopalnico, opremljeno s tušem ali kadjo in sušilcem za lase. V sobah je TV z brezplačnimi programi, mini bar, sef, telefon ter brezplačen dostop do interneta. V nekaterih sobah je možno postaviti tudi pomožna ležišča.

Čudovit razgled, toplo vzdušje in kakovostna oprema ponujajo vse potrebno za sproščeno bivanje in počitek. Našim gostom brezplačno nudimo veliko nepokrito in pokrito parkirišče, ki je primerno tudi za motoriste. Na voljo je tudi brezplačna garaža za kolesa.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp