GOSTILNICA JEZERO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNICA JEZERO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNICA JEZERO

   JEZERO 79A, 1352 PRESERJE

   Kontaktna oseba: Fras Jure

   Telefon: 051 835 749

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  GOSTILNICA JEZERO

  Prijazna gostilnica Jezero leži ob naravnem biseru, Podpeškem jezeru kilometer in pol oddaljena od Kamnika pod Krimom, med hriboma sv. Ana in sv. Lovrenc.

  Gostilnica Jezero je umeščena ob rob naravnega ljubkega jezerca, v objemu Barja in obrobnih zelenih gričev, ki kar vabijo na sprehod v prvinsko naravo ter ponuja v prijetnem domačem ambientu kulinarično razvajanje.

  Nudijo bogato kulinariko (slovenske jedi, sladkovodne ribe, morske jedi, pizze, vegetarijanske jedi, jedi z žara, dnevna kosila, sladice po izbiri, solatni bar, domači kruh, domače pecivo, vrhunska slovenska vina).

  POROKA V NARAVI

  Poročni dan je za zaročenca eden najlepših dogodkov v življenju.

  V kolikor želite individualen pristop za nepozaben poročni dan, smo prava izbira za vas. V objemu čudovite narave in miru vam pripravimo civilni obred ob jezeru ali celo na našem pomolu ob jezeru ter pogostitev v naši gostilnici Jezero, ki sprejme do 60 oseb.

  V primeru zakupa celotne gostilne sprejme gostilna do 100 ljudi.

  Mladoporočenca se lahko odločita za različne oblike pogostitve – piknik z žarom ali slavnostno kosilo oziroma večerja ali catering.

  S skrbno izbranim jedilnikom, ki ga bomo sestavili ter ga priredili po vaših željah, vam bomo pričarali vaš pravljični dan, katerega ne bosta nikoli pozabila.

  V primeru cerkvene poroke vam je v bližini na voljo prelepa Cerkev sv. Mihaela na Barju, ki stoji ob cesti, ki pelje v Črno vas in je zanimiv, lep primer sakralne arhitekture arhitekta Jožeta Plečnika.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp