GOSTILNA PRI KMETEC

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA PRI KMETEC

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA PRI KMETEC

   Zagrad 140a, 3000 Celje

   Telefon: 03 5 442 555

   Telefon: 041 333 831

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gostilna pri Kmetec se nahajamo v Celju s čudovitim pogledom na mesto. Že vrsto let pomagamo širiti prepoznovnost slovenske kulinarike. Z našo ponudbo združujemo moderno s tradicionalnim, kar je tudi osnova našega ustvarjanja. Naša kuhinja spoštuje in podpira lokalne proizvajalce. Kuharji kreirajo krožnike tako, da sezonske jedi pripravijo na nov, izviren način. Za vas se trudimo pripravljati pestra kulinarična razvanja nad mestom. Mi bomo za vas pripravili bogat izbor jedi, razgled pa bo kulinaričnemu doživetju dodal piko na i. Vse to ob kvalitetnem hišnem vinu in prijazni postrežbi na panoramski terasi ali dvorani primerni za poroke, skupinska srečanja, rojstno dnevne zabave, zaključene družbe in ostale dogodke.

  poroka v gostilni pri kmetec

  V življenju zelo pomembne dogodke in prelomnice radi delimo z družino, prijatelji, zaposlenimi ali poslovnimi partnerji. In mi smo z veseljem del vašega pomembnega dne, zato dovolite, da skupaj z vami ustvarimo nepozabno kulinarično izkušnjo!

  Gostilna pri Kmetec je še posebej primerna za tovrstne dogodke, saj imamo poleg restavracije na voljo še dvorano in čudovito teraso s pogledom na grad in mesto Celje. Oba ambienta sta zelo atraktivna in zagotavljata dobro počutje vam in vsem povabljencem.

  V gostinskem lokalu lahko skupno sprejmemo do 65 oseb (Hermanova soba 40 oseb, Friderikova do 20 oseb). Poročna soba sprejme do 90 oseb, čudovita panoramska terasa pa do 50 oseb. Da so zabave res popolne imamo prostor tudi za plesišče in glasbeno skupino. Naša prednost je, da je zaradi razporeditve, postavitve in stilne opreme prostor prijetno razgiban in raznolik, ter tako primeren za različne tipe dogodkov.

  Sprejemamo rezervacije za praznovanja rojstnih dni, zabave, obletnice,poslovne večerje ali kosila, organizirane dogodke za večje skupine in poroke z razgledom. Zaradi dobre organizacije in posluha za vse omenjene dogodke naši gostje vedno odidejo od nas zadovoljni in nasmejani.
  Zaključenim družbam se še posebej radi posvetimo zato z veseljem pripravimo ponudbo, ki bo kar najbolj ustrezala vašim željam tudi za vas!

  RAZVAJAMO VAS Z VRHUNSKO SEZONSKO KULINARIKO

  Naše okuse zaznamuje, vendar ne omejuje bogata tradicija, na kateri ustvarjalno gradimo nove okuse. Kombinacija različnih tekstur, lokalnih sestavin in skrbno dodelani krožniki, vas bodo zagotovo navdušili. Kulinarično ustvarjanje za nas ni le ena od modnih muh. Je tudi naš pogled na svet. Verjamemo, da k odličnim okusom pripomorejo timski duh, izkušnje in prijateljstvo, s čimer pa ohranjamo okolje v katerem se dobro počutimo, ter osebno in karierno razvijamo. Z veseljem se lotimo novih kreacij, saj tako vedno premikamo meje svojih zmožnosti. Zdi se nam pomembno, da ogromno pozornosti posvetimo željam naših gostov, saj si želimo, da se bodo pri nas odlično počutili in se bodo vedno z veseljem vračali.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp