GOSTILNA PEZDIRC

 • ŽELIM PONUDBO

  DO PONUDBE ŠE DANES!

  Please leave this field empty.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GOSTILNA PEZDIRC

  METLIŠKA CESTA 11, SEMIČ

  Kontaktna oseba: Andrej Pezdirc

  Telefon: 040 804 497

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

GOSTILNA PEZDIRC

Gostilna Pezdirc ali Ancelj po domače, se nahaja v središču Semiča, v osrčju turistične destinacije Bela krajina.

V neposredni bližini gostilne se nahaja naš domači skedenj, namenjen piknikom in veselicam, tik ob njem pa nogometno igrišče.

Gostišče ponuja dnevne malice , značilne domače jedi ali jedi po naročilu (à la carte). Ponudba pijač obsega stalen izbor domačih vin belokranjske oz. semiške vinske ceste, kjer prednjačijo vrhunska in visoko kakovostna vina.

Gostišče sprejme 200 gostov, ločeno ali v slavnostnem prostoru, ki je primeren tudi za večje število obiskovalcev ob različnih slovesnostih, zabavah, porokah ali zaključenih družbah.

NEPOZABNA POROKA V GOSTILNI PEZDIRC

Naša želja je, da bo spomin na vajino poroko čim lepši, zato bomo prisluhnili vašim željam in organizirali pogostitev po vaši meri. Naša kuhinja bazira na lokalni domači hrani. Skupaj z vami bomo dorekli vse potrebno, od menija do dekoracije. Dobrodošli pri nas na vajin najlepši dan v življenju – počutila se bosta kot kralj in kraljica!

KULINARIKA IZVRSTNIH KUHARJEV

V naši kuhinji se trudimo, da vam lahko vedno ponudimo nekaj novega, izvirnega. Radi imamo sezonsko hrano in doma pridelano hrano, ki je zrasla na našem vrtu. Chef Ela vam bo zmeraj pripravila nekaj lokalnega, belokranjskega. Poskusite belokranjske dobrote z lokalnimi vini, kjer vam bo sommelier Andrej, priporočal najboljša belokranjska in slovenska vina.

CATERING

Nudimo pa vam tudi poročni catering oziroma pogostitev celotne ohceti na vaši željeni lokaciji. V takšnih primerih sodelujemo z podjetjem Mobil- Plac, ki nudijo šotore za vse primere – od manjših porok v družinskem krogu, porok v krogu prijateljev, do največjih porok z več kot 1000 svatov (pagode, pavilijoni ali zahtevnejši šotorski kompleksi). Poskrbijo za prav vse, še tako neobičajne želje!

Na voljo so vam hladni in topli samopostrežni bife, sendviči, finger food (manjši prigrizki), pecivo, sladice, košare s sadjem, različni napitki, sokovi in alkoholne pijače. Vsa hrana je skrbno pripravljena v naši kuhinji.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT

Please leave this field empty.


ScrollUp