GOSTILNA LIPAN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA LIPAN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA LIPAN

   Hotavlje 5, 4224 Gorenja vas – Poljane

   Telefon: 04 518 13 10

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gostilna Lipan senahaja v osrčju Poljanske doline. Njeni začetki zgodbe segajo v leto 1966, ko sta Lojze in Tilka Filipič v Hotavljah »Pri Lipanu« prodala prvi brizganec; koliko jih je sledilo, najbrž nikoli ne bomo izvedeli, saj se, kot pravi stari pregovor let, ljubimcev in kozarcev vina pač ne šteje.

  Gostinska žilica jima ni dala miru in kot je rasla njuna družina, tako se je širila tudi gostinska ponudba, oprta na tradicijo starih kuhinjskih navad, ki je še danes rdeča nit naše zgodbe.
  Z rednimi posodobitvami smo našo ponudbo obogatili s sodobnimi kuharskimi trendi in prijetnim ambientom ob šumeči Sori, ki bo zagotovo zadovoljila še tako zahtevnega gosta.

  Naše poslanstvo je ohranjati tradicijo in razvijati nove pristope pri nudenju gostinskih uslug, zato za osebje gostilne Pri Lipanu gostinstvo ni le poklic, temveč način življenja. Veliko pozornosti namenjamo vhodnim surovinam in strokovni usposobljenosti naše ekipe, saj je naše vodilo, da je le zadovoljen gost pravi gost, zato se vedno potrudimo, da vaš obisk pri nas ni zadnji. Po okušanju dobrot iz naše kuhinje lahko svoje bivanje pri nas podaljšate s počitkom ali oddihom v eni izmed sedmih sodobno opremljenih dvoposteljnih sob; v dveh sobah je bivalni del z izvlečnim ležiščem. Dolgčas pa ne bo niti najmlajšim, saj smo zanje uredili prijeten igralni kotiček.

  GOSTILNa LIPAN - VONJI IN OKUSI IZPOD DOMAČE KUHOVNICE

  V gostilni Lipan smo mojstri svojega poklica in vešči priprave tako tradicionalnih, domačih kot tudi mednarodnih jedi. Slovimo po izvrstno pripravljenih jedeh iz divjačine, postrveh, mednarodnih jedeh, lokalnih specialitetah, ki jih prilagajamo sezonski ponudbi (krvavice, pečenice, zelje, repa, žganci, …), suhomesnatih izdelkih in pestri izbiri solat iz solatnega bara.

  Naša strast se izraža v preprostosti in tradiciji – odlične sezonske sestavine lokalnih dobaviteljev, pripravljene z ljubeznijo in postrežene s stilom. Naš cilj je doseči uravnotežene, okusne in privlačne jedi, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne brbončice. Da bo vaš obrok popoln, nudimo tudi skrbno izbrano vinsko karto, ki vključuje domača in tuja vina.

  VAJINA POROKA

  Poroka je eden tistih čarobnih trenutkov v življenju, ki jih nikoli ne pozabimo. Ni le praznovanje ljubezni, je začetek nove poti, tkanja novih zgodb. V Gostilni LIPAN Vama ponujamo raznovrstne možnosti za nepozabno proslavitev najlepšega dneva v Vajinem življenju. V popolne trenutke Vajinega poročnega praznovanja vaju bodo ponesli romantični kotički, razgibane lokacije, sanjski razgledi, skrbno izbrana kulinarika, usklajene cvetlične dekoracije, zagotovljena kakovost in odlična organizacija. Ponujamo Vama več lokacij praznovanja v zaprtih prostorih: v Gostilni LIPAN ali v SOKOLSKEM DOMU v Gorenji vasi. Za ljubitelje podeželja organiziramo POROKO NA PODEŽELJU – na idilični lokaciji v vasici Podlanišče nad Cerknim, Vama na nadmorski višini 800m pripravimo svatbo pod kozolcem. Na Vajino željo organiziramo tudi POROKO NA PROSTEM ali pod šotorom.

  Catering- prilagodimo se vajinim potrebam

  Za potrebe civilne poroke pripravimo tudi catering. Vedno se pozanimamo o Vajinih željah in zahtevah ter vas povprašamo o morebitnih posebnih zahtevah svatov (alergiki, sladkorni bolniki, vegetarijanci, …). Poskrbimo za prevoz na dogovorjeno lokacijo, kjer spečemo, postrežemo in pospravimo. Lahko pripravimo poročno slovesnost za do 160 gostov, na vašo željo pa pripravimo tudi pogostitev na izbrani lokaciji. Poročne menije v celoti prilagodimo vašim željam in potrebam, svetujemo pri izbiri sestavin, naše osebje pa z odlično strežbo poskrbi za nepozaben dan.

  Pogostitve in catering za različne priložnosti

  V dobrotah iz naše kuhinje lahko uživate v jedilnici, na terasi, v zimskem vrtu s pogledom na reko Soro ali v lovski sobi, zbere pa se vas lahko do 160 gostov. Naši prostori so primerni za poslovne in zasebne pogostitve, poročne slovesnosti in druga praznovanja.

  Na željo vam pogostitev pripravimo tudi na izbrani lokaciji

  Poročne pogostitve: Mladoporočencema in svatom pripravimo vse potrebno za poročno zabavo: okrasimo prostor in pripravimo catering (toplo ali hladno pogostitev)
  Poslovna srečanja: Za potrebe naših poslovnih partnerjev pripravimo vse potrebno za ustrezno poslovno srečanje, zabavo ali konferenco. Vrsto pogostitve določimo skupaj s naročnikom.
  Kulturne prireditve: Otvoritve razstav, kulturna srečanja, …
  Praznovanja in zabave: Praznujete rojstni dan, obletnico, organizirate družinsko praznovanje ali srečni dogodek v družini ali soseščini. Za hrano in pijačo poskrbimo mi.

  Udobna namestitev

  Vse udeležencem poročne zabave ponujamo tudi možnost prenočevanja. Mladoporočencema podarjamo nočitev z zajtrkom, vsem povabljenim svatom pa ponujamo nočitve v naših sobah po posebej ugodnih “poročnih” cenah.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp