GOSTILNA KOŠIR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA KOŠIR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GOSTILNA KOŠIR

  Tacenska c.142, 1211 Ljubljana-Šmartno

  Telefon: 01 511 62 68

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

gostilna košir z bogato tradicijo

Gostilna Košir ob samem vznožju Šmarne Gore ima častitljivo tradicijo. Že desetletja privablja posameznike, družine, zaključene skupine, ki nas obiskujejo za okrepčilo, počitek, razvedrilo in druženje.

Prijazno pozornost posveča vsem gostom. Tistim, ki pridejo na malico ali kosilo, tistim, ki želijo uživati v jedeh po naročilu in tistim, ki si želijo prestižnega užitka ob slavnostnem dogodku. Gostimo lahko zaključene skupine do 60 ljudi.

Prenočišča

Le dobrih sedem kilometrov od Gostilne Košir, tik pred središčem Ljubljane, smo s poletjem 2018 odprli Sobe Janez, ki se nahajajo na odlični lokaciji v neposredni bližini parka Tivoli. Moderno in minimalistično opremljene sobe, z lastno kopalnico, domačim in tujim turistom ponujajo udobno namestitev bodisi v času nekaj dnevne poslovne poti ali krajših počitnic. Nastanitev zaradi svoje odlične lege gostom, poleg številnih aktivnosti v parku Tivoli, ponuja možnost, da se peš ali s kolesom odpravijo do glavnih znamenitosti ali pa se podajo na odkrivanje skritih kotičkov naše prestolnice. Gostom ponujamo brezplačno izposojo koles in parkirišče, za doplačilo ponujamo tudi prevoz od-do letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, ob predhodni najavi so dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp