GOSTILNA JURČEK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA JURČEK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  Gostilna Jurček

  Jurčkova cesta 7, 1000 Ljubljana

  Kontaktna oseba: Grega

  Telefon: 040 517 775

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

GOSTILNICA JURČEK, KI SLOVI PO DOMAČI KUHINJI

V gostilni Jurček sprejmemo do 80 gostov. Prostor je primeren za zaključene družbe, abrahame, praznovanje rojstnih dni in poslovne zabave, večerje.

Nudimo sveže domače jedi, odlične pice iz krušne peči, testenine, jedi z žara, malice in kosila, domači kruh iz krušne peči in odlične sladice. V toplih mesecih pa strežemo tudi na letnem vrtu.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp