GOSTILNA BAJC

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA BAJC

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GOSTILNA BAJC

  SINJA GORICA 12A, 1360 VRHNIKA

  Telefon: 01 755 34 77

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

NEPOZABNA POROKA V GOSTILNI BAJC

Ne daleč od Ljubljane, v Sinji Gorici, tik ob stari Tržaški cesti boste našli Gostilno Bajc, kjer bodo gostoljubno osebje, slastna ponudba in prijeten ambient poskrbeli, da se boste k nam vračali še mnogokrat.

Poroka je eno izmed najlepših doživetij, ki nam jih ponuja življenje, naj bo s pomočjo naših izkušenj vajin čarobni dan popoln.

Vsakemu paru se prilagodimo in priredimo poročno slavje po njunih željah, lahko je tradicionalno, lahko pa ga začinimo s sladkimi presenečenji.

Vaše goste bomo očarali že takoj ob prihodu, ko jih bomo pričakali z prisrčnimi prigrizki ob aperitivu ali pa pijači letošnjega poletja!

Nepozabna zabava bo potekala v dvorani, ki sprejme kar do 130 oseb, proti jutru, pa vam ponudimo počitek v kateri od 14 sob.

KULINARIKA

Prepustite razvajati brbončice ob odlični sveži sezonski ponudbi, Vrhniških jedeh in ostalih dobrotah.

Ponudimo Vam lahko različne menije za poročno slavje, z veseljem se bomo pa z Vami dogovorili o specialitetah, ki bi jih želeli ponuditi svatom.

Naša ponudba poleg poročnih menijev in menijev, ki jih običajno ponudimo večjim skupinam, nudi tudi posebno Vrhniško kulinariko z zgodbo!

HOTEL

Odlična lokacija za prenočitev le korak od Ljubljane.
Na voljo je 14 sodobno opremljenih sob, ki so prostorne, udobne in v katerih so vam na voljo
Cenik sob z zajtrkom:
Enoposteljna soba 50 € / dan
Dvoposteljna soba 70 € / dan
Troposteljna soba 90 € / dan

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp