GOSTILNA BAJC

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA BAJC

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA BAJC

   SINJA GORICA 12A, 1360 VRHNIKA

   Telefon: 031 314 681

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Tik ob Vrhniki, blizu Ljubljane, z velikim parkiriščem stoji Gostilna Bajc, kjer vas pričakata domačnost in toplina začinjena s prijaznostjo in tradicijo. Idealna lokacija za vse, ki želite, da za vaju in vajine goste poskrbi ekipa z večletnimi izkušnjami in vedno svežimi idejami! Za vas imamo pripravljene pakete, z izborom katerih boste lahko sproščeno uživali v vajinem dnevu, saj bomo poskrbeli tako za tiskovine, dekoracijo kot tudi ambientalne kotičke!

  SPREJMEMO:
  - 110 OSEB V GLAVNI RESTAVRACIJI GOSTILNE in
  - 35 OSEB V 2 DODATNIH PROSTORIH RESTAVRACIJE

  Bajc catering

  Imata svojo lokacijo, na kateri bi želela imeti poročno večerjo? Nič lažjega, mi poskrbimo za vse! Postrežemo do 150 oseb.

  Obiščite nas na našem fb in si poglejte še dodatno ponudbo: FACEBOOK

  Civilna poroka v Bistri

  Vsi, ki se ne želite voziti daleč, najdete čudovito lokacijo za civilno poroko le 10 minut od nas. Grad Bistra nudi nepozaben dan v idiličnem okolju prelepe narave.

  BISTRA ... vajin poročni kraj ljubezni, čudežnosti in brezčasne sreče. Naj na vajin nepozabni dan skupaj praznujemo ljubezen v idiličnem okolju prelepe narave v Bistri, kjer na enem mestu izpeljemo vajino sanjsko poroko.

  Čaroben trenutek vajine večne obljube se zgodi v Gradu Bistra sredi parka pod krošnjami mogočnih dreves ali pa v temu namenjeni poročni dvorani, ki sprejme do 150 oseb. Na voljo so različni protokoli od 420€ dalje in zaobjemajo celotno organizacijo obreda.

  Hotel BAJC

  Odlična lokacija za prenočitev le korak od Ljubljane. Na voljo imamo 14 sodobno opremljenih sob, ki so prostorne in udobne. Skupaj sprejmemo do 35 oseb.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp