GORSKA PRAVLJICA NA KRVAVCU

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GORSKA PRAVLJICA NA KRVAVCU

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RTC KRVAVEC

   Grad 76, 4207 Cerklje na Gorenjskem

   Kontaktna oseba: Ga.Urška

   Telefon: +386 (0)40 314 864

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Sta za? Poroka na Krvavcu je posebno doživetje, ki ga vidva in vajini svati ne bodo nikdar pozabili.

  Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

  Kdaj in kje?

  Zimska pravljica v belem, ali poroka na cvetočih pašnikih? Na sončni terasi najvišjega hotela v Sloveniji vaju bo poleti spremljal vonj cvetočih gorskih zelišč ter cingljanje kravjih zvoncev. Pozimi pa vaju bo objela elegantna belina snega. Na Krvavcu se lahko poročita tudi cerkveno, saj vama je na voljo idilična kapelica s čudovitim pogledom na Triglav. Samo za vaju bomo okrasili gondolo in sedežnico, s katero se pripeljala do gorskega Hotela Krvavec, kjer bomo poskrbeli za vaše odlično počutje.

  Kako?

  Vse svate bomo pripeljali do samega prizorišča poroke. Vidva pa imata na voljo več zabavnih načinov prihoda: s sedežnico, s snežnimi sanmi, pasjo vprego ali pa kar na smučeh.

  Pogostitev

  Poročno slavje lahko nadaljujeta na Plaži Krvavec ali v Hotelu Krvavec. Poročni meni popolnoma prilagodimo vajinim željam; lahko se odločita za gurmansko »slow food« razvajanje, pravo planšarsko pojedino ali kaj vmes.

  Poročno slavje in poročna noč

  Krvavec je pravi kraj za sproščeno poročno vzdušje, kjer zabava traja do ranega jutra. Pri nas ne boste motili nikogar. Vse svate bomo prenočili po ugodnih cenah, za mladoporočenca pa je brezplačno na voljo poročni apartma. Tako se nikomur ne bo mudilo domov, svatje bodo pozabili na vsakdanji stres in uživali z vama v nepozabni zabavi. Le malo je takih lokacij, kjer lahko dosežete večjo povezanost med svati. Zjutraj boste lahko skupaj zajtrkovali, obujali spomine na preteklo noč in uživali v čudovitem razgledu.

  Zakaj poroka na Krvavcu?

  - Lepota gorskega sveta pričara posebno romantično vzdušje.

  - Poročne fotografije so res nekaj posebnega.

  - Čudoviti razgled bo očaral vas in vaše goste.

  - Svatje se lahko sproščeno zabavajo zunaj v pristnem gorskem okolju.

  - Zabava lahko traja pozno v noč, svatje in vi pa se brezskrbno zabavate, saj lahko prenočite na lokaciji. Le malo je takih lokacij, kjer lahko dosežete večjo povezanost med svati. Zjutraj boste lahko skupaj zajtrkovali, obujali spomine na preteklo noč in uživali v čudovitem razgledu.

  - Za vas lahko organiziramo tudi pestro dogajanje v obliki piknika na prostem.

  - Sprejelo vas bo osebje Hotela Krvavec, ki se vam bo na vajin dan popolnoma posvetilo


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp