GORANVK WEDDING

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GORANVK WEDDING

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GORANVK WEDDING

   Kontaktna oseba: g. Goran

   Telefon: +386 40 220 673

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Poročni fotograf ima neponovljivo poslanstvo: prikazati ljubezensko zgodbo na najbolj iskren in najlepši način. Poročni dan načrtujete več mesecev in prav vsak detajl je nepogrešljiv del vaše zgodbe! Ravno zato si na poroki želite ob sebi izkušenega poročnega fotografa s smislom za estetiko in kompozicijo. Ki je ravno prav previden, da ne bo spregledal nobenega detajla vaše poroke in ravno prav sproščen, da boste v njegovi družbi nasmejani in sproščeni.

  goranvk wedding - PREPOZNAVNA POROČNA FOTOGRAFIJA

  Sem diplomiran fotograf in že več kot 10 let uživam v nepredstavljivo popolnem poklicu! Poroke fotografiram od leta 2015, kar pomeni, da sem jih fotografiral že preko 150 in še vedno uživam na vsaki poroki!

  Vesel sem, da je moja poročna fotografija že večkrat prepoznana kot umetniško delo na različnih portalih. Povabil bi vas tudi na moj BLOG (https://goranvk-wedding.com/poroka-blog/) kjer boste lahko našli nasvete za lažjo organizacijo poroke in zapise o mojih ljubih parih in naših fotografiranjih.

  NAJLEPŠI DAN VAJINEGA ŽIVLJENJA SE PRIBLIŽUJE

  Neglede na to ali bo tradicionalna, moderna, velika, majhna, sončna ali deževna poroka bo za vedno ostala samo vajin dan. Dan, ki se ga bosta spominjala z nasmehom in toploto v srcu. Dovolita, da moja poročna fotografija shrani vajine spomine na pristen, nevsiljiv, dokumentaren način in vama tako prepustim uživanje v vajini poroki!

  Moj cilj je ustvariti zgodbo sestavljeno iz umetniških poročnih fotografij, ki bodo za vedno zamrznile nepozabne trenutke vajine poroke, da se jih bosta lahko spominjala celo življenje!

  poročni dan, KI JE SPONTAN, SPROŠČEN, NASMEJAN

  Poročni dan je nabit s pozitivno energijo, ljubeznijo in srečo. Poln je iskrenih nasmehov, ljubezenskih pogledov in solz sreče. Poročna foografija nastane iz spontanih trenutkov, ki jih poveže ljubezen.
  Vse to so spontani trenutki, na katere sem sam še posebno pozoren. Ti trenutki vajino zgodbo veliko bolje povežejo in čez leta privabijo nasmeh na obraze celotne družine. Poročna fotografija je moje poslanstvo. To dokazujejo tudi nagrade, ki sem jih osvojil v času odkar fotografiram poroke.

  Vsekakor je fotografiranje porok moja največja strast. Všeč so mi vsi izzivi, ki mi jih pripravite in v čast mi je sestaviti popolne poročne fotogalerije, ki bodo z vašimi družinami več generacij. Prav tako pa za vas naredim tudi profesionalne fotoknjige. Nekaj primerov lahko vidite na spletni strani mojega tiskarja: DREAMBOOKSPRO. V mojem studiu pa lahko večino knjig in materialov vidite tudi v živo, da se boste še lažje odločili katera bo tista, ki bo prava za vas!

  Poleg poročne fotografije se v času, ki mi ostane ukvarjam tudi s fotografiranjem produktov, arhitekture, interierja, hrane oz vsega kar je potrebno kvalitetne fotografije.

  Vila Široko poroka v objemu narave, tradicije in krasnega ambienta, ki ga ustvarijo strokovnjaki iz Galerije Okusov.
  Vila Široko je s svojim tradicionalnim ambientom, v kombinaciji s popolno organizacijo in kulinaričnim razvajanjem Galerije Okusov, ena najboljših lokacij za poroko v Sloveniji. Tokrat sta se tukaj poročila moja znanca in vesel sem, da sta mi namenila čast, da sem ustvaril njune poročne fotografije. Velikokrat je lahko težje biti kreativen v družbi znanih ljudi, ki imajo določena pričakovanja. Tokrat nikakor ni bilo tako. Poroka je bila tako sproščena in vzdušje je bilo tako popolno, da je nastala ena boljših poročnih galerij v moji karieri.

  Civilna poroka na prostem je bila umeščena v park vile Široko pod mogočne krošnje. Po obredu in kozarčku penine sem poročni par za nekaj minut ukradel in z njima ustvaril poročne fotografije, ki jih lahko vidite v spodnji galeriji.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp