GODALNI KVARTET C’EST LA VIE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GODALNI KVARTET C’EST LA VIE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GODALNI KVARTET C’EST LA VIE

   Telefon:  031 596 198

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Godalni kvartet C'est La Vie sestavljamo štiri akedemsko izobražene glasbenice, ki na visokem nivoju poskrbimo za vajin nepozaben poročni dan.

  Z veseljem izpolnimo vsako vašo glasbeno željo, mogoče pa je tudi izbirati med širokim repertoarjem skladb, ki ga ob morebitnem zanimanju pošljemo posebej vam.

  Godalni kvartet C'est La Vie na vajini poroki

  Igramo tako na cerkvenih, kot tudi civilnih poročnih obredih, po katerih lahko igramo še vsaj eno uro in tako svatom pričaramo nepozabno vzdušje.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp