GOČOVSKI DVOREC

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOČOVSKI DVOREC

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOČOVSKI DVOREC

   Gočova 38a, 2235 Gočova

   Telefon: 031 612 894

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  V kraju Gočova stoji prelep gostinski objekt Gočovski dvorec, v katerem se združujejo znanje, izkušnje, mladost, prijaznost, ustvarjalnost in poznavanje gostovih želja. Gostinski objekt obsega 964 m² notranjih pokritih prostorov, teraso z 92 m² površine in zadostno število parkirnih mest za osebne avtomobile in avtobuse. Danes je v starem delu objekta prostora za 40 oseb, v novem delu pa je prostora za največ 200 oseb. Velika dvorana v L-obliki se lahko pregradi v 3 manjše sobe.

  POROKA NA GOČOVSKEM DVORCU

  Poroka je dogodek, ki vam mora ostati v najlepšem spominu. Tega se še posebej zavedamo v Štajerski hiši kulinarike, zato se bomo potrudili po najboljših močeh, da bo temu res tako. Prisluhnili bomo vsaki vaši želji in vam z nasveti, izkušnjami in znanjem pomagali organizirati in izpeljati poroko, ki bo za vas in vaše goste zagotovo nepozabna.

  SVETOVANJE, ORGANIZACIJA IN IZVEDBA POROK

  Pohvalimo se lahko z 20-letnimi izkušnjami na področju organiziranja porok.

  Se pripravljate na poroko? Zakaj si ne bi olajšali načrtovanja svoje poroke in bili brez skrbi na poročni dan? Zaupajte nam svoje želje, za vse drugo pa bomo poskrbeli mi. Pomagamo vam pri izbiri poročne obleke, prstanov, poskrbimo za najem prostorov, šotorov, catering in cvetlične aranžmaje. Prav tako lahko poskrbimo za ansambel po želji, animatorja, uredimo ozvočenje, pripravimo nastop konjenice, prevoze s kočijo in eksotičnimi avtomobili. Lahko si zaželite tudi spust golobov, ledene skulpture, … Torta, tisk vabil, konfetov in zahval, snemanje in fotografiranje so še druge stvari, ki jih lahko uredimo mi namesto vas. Poskrbeli bomo za lep sprejem, odlično postrežbo ter zelo okusno in sveže pripravljeno hrano.

  naše PREDNOSti

  - ugodna lokacija in dovolj parkirnih površin

  - dvorana za poročna slavja v obliki črke L, ki lahko sprejme 180 gostov

  - cattering na domu (piknik poročna kosila na izbranih lokacijah)

  - lastno vino, pecivo in potice

  - pripravimo vam lahko drobno pecivo, potice in sladice

  - glamurozni sadni bife, ki je pravo sadno doživetje

  - snop sledilne luči, vas spremljajo pri poročnem plesu, nagovorih

  - pri poročnem plesu uporabimo napravo za ohlajeno meglo s suhim ledom, ki pričara ples v oblakih

  - svojerstna animacija pri prihodu poročne torte

  - možnost uporabe projektorja, prav tako imamo povezan zvok z glasbo, tako da lahko vaše PowerPoint projekcije opremite z glasbo

  - posebni protokol poročnega plesa, ki vam bo ostal za vedno v spominu

  Zaradi velikega zanimanja in povpraševanja že od leta 2010 dalje izvajamo poroke z enako vrhunsko kvaliteto hrane in postrežbe ter spremljajočim dogajanjem tudi na zunanjih lokacijah v okolici Ptuja in Maribora. Po vaši želji lahko poroko izvedemo skoraj kjer koli, saj imamo za to vrhunsko opremo in strokovnjake na tem področju.

  gočovski dvorec poskrbi za vrhunsko kulinariko

  Catering Štajerske hiše kulinarike ponuja celovito gostinsko storitev, ki obsega vrhunsko načrtovanje, pripravo in dostavo ter postrežbo hrane in pijače na vašem dogodku. Izkušeni smo v organiziranju dogodkov kot so poslovni dogodki, kongresi, otvoritve, poroke, praznovanja, slovesnosti, pikniki ter druge pogostitve po vaših željah.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp