GLASBENA SKUPINA OBJEM

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GLASBENA SKUPINA OBJEM

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  SKUPINA OBJEM

  Telefon: 051 677 550

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

   

Profesionalna glasbena skupina

Raznovrstna glasba in animacija za različne priložnosti: poroka,abraham, maturantski ples, rojstni dan, gala prireditev, elitna zabava, poslovni dogodek, obletnica, plesna prireditev, koncert, študentski žuri itd….
Zvrst – vse zvrsti: zabavna, pop, disco, rock’n roll, rock, country, evergreen, narodno zabavna, dalmatinska, starogradske, Yugo, plesna (samba, rumba, cha cha cha, angl. valček, foxtrot, jive, tango, blues, dun. valček, mambo, slow fox, blues )…
Skupina Objem se uvršča med najboljše glasbene skupine. Ljubezen do glasbe profesionalnost in dolgoletne izkušnje so ji pripomogle da so se naučili kako priti in se obdržati med najboljšimi.
Skupina je primerna za vse, ki si želijo dobro in raznoliko zabavno glasbo s tem da ni problem odigrati po domače.

Igramo vse glasbene stile za razne glasbene okuse s poudarkom na dobri zabavni glasbi.
Igranje za razne priložnosti: poroke, maturantski plesi, akademski plesi, plesne šole, poslovna srečanja, silvestrovanja, razni klubi (Lions, Rotary), obletnice, banketi itd.

Dolgoletna tradicija: Dolgoletne izkušnje doma in v tujini množica odigranih nastopov za razne naročnike, ki pogosto postanejo naše zveste stranke.
Animacija:Animacija in vodenje programa vključeno v skladu z vašimi željami. S svojo pozitivno energijo zna skupina občinstvu pričarati prijetno in spontano vzdušje.
Glasbeni program:Skupine Objem: Program je nastal na osnovi dolgoletnih izkušenj in je izredno širok, tako se lahko prilagodimo različnim strukturam gostov v vsakem trenutku. (za več informacij glej program)
Velika zasedba glasbene skupine OBJEM:Za večje pireditve je na voljo tudi velika zasedba v kateri nastopata še saxofonist in bobnar.
Zmanjšana zasedba glasbene skupine OBJEM:Na željo stanke glede po potrebi za manjšo glasbeno zasedbo 3 ali 2 člansko se je mogoče dogovoriti v kolikor ostane termin prost.

REFERENCE

•več kot 1500 glasbenih nastopov po celi Sloveniji (maturantski plesi, poroke, abrahami, valete, plesni večeri, glasba za poslovne partnerje itd.)
•več kot 20 let glasbenih izkušenj – doma in v tujini
•glasbeni program obsega več 100 skladb različnih glasbenih stilov – zvrsti
•veliko televizijskih in festivalskih nastopov,
•izdanih 8 glasbenih albumov (zgoščenk),
•moški in ženski vokali (večglasno petje vsi solo in spremljevalni vokalisti)
•animiramo in vodimo celoten program
•posnetih 15 kvalitetnih videospotov ,
•2 plesni plošči verificirani s strani Plesne Zveze Slovenije, (rumba, samba, blues, waltz, slowfox, foxtrot, jive, disco fox, disco swing, disco hustle, tango, slow waltz, cha cha, polka, valček)
•hišni bend Hotelov Otočec & hotelov Dolenjske toplice (za domače in tuje goste)
•Vse skladbe skupine OBJEM so posnete v profesionalnem snemalnem studiju: STUDIO ANDROJA, http://snemalni-studio.si/index.html, katerega lastnik in odgovorni tonski mojster je naš vodja Tugomir.
•klaviaturist in harmonikar Toni je glasbeni učitelj ter vodja pihalnega orkestra Kostanjevica na Krki
•imamo Vrhunsko ozvočenje (vodja skupine Tugomir je profesionalni ozvočevalec, tako da ozvočenjemo tudi za večje prireditve)

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp