GLASBENA SKUPINA JAMM

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GLASBENA SKUPINA JAMM

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GLASBENA SKUPINA JAMM

   Telefon: 031 576 339

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Glasbena skupina JAMM smo štiričlanska glasbena zasedba iz Ljubljane. Igramo klasično in popularno glasbo. Naš cilj je kvalitetno poustvarjati kvalitetno glasbo... nove in stare skladbe, v naši preobleki, z močnim ženskim in moškim vokalom, raznovrstnimi instrumenti in sodobnim zvokom. Člani skupine smo: Sara Jagrič, Metod Sečnik, Janez Sečnik in Andraž Poljanec.

  Glasbena skupina JAMM smo usmerjeni predvsem v tri vrste dogodkov in sicer: poroke, korporativne zabave in obletnice. Naš repertoar prilagodimo glede na želje naročnikov ter glede na vzdušje in počutje gostov. Vsakemu naročniku že pred dogodkom posvetimo veliko pozornosti in sestavimo načrt kako bo vse skupaj potekalo, da se ustvari nepozabno vzdušje.

  Glasbena skupina JAMM - poroka

  V naši navadi je, da se o poteku svatbe (željah mladoporočencev...) dogovorimo že vnaprej, največkrat pa se večer odvija na sledeč način. Mladoporočenca in svate sprejmemo z instrumentalno glasbo. Do uvodnega plesa igramo kulisno glasbo, ki pričara sproščeno vzdušje med svati in hkrati ne moti pogovora. Pesem za uvodni ples si mladoporočenca izbereta po lastni želji.

  Po uvodnem plesu sledi plesna glasba, sestavljena iz slovenske popevke, tuje popglasbe, evergreenov, jazz glasbe, rock glasbe, narodno-zabavne glasbe itd., tako da je dobra zabava zagotovljena. Po želji po določeni uri z Vami ostane DJ. Lahko zaigramo tudi v cerkvi, pred cerkvijo ali pred občinsko hišo.

  dj kralj metod

  Za odlično zabavo lahko popestri dj Kralj Metod, ki ga lahko najamete samostojno ali v kombinaciji z glasbeno skupino JAMM.

  praznovanje obletnic

  Goste sprejmemo z ambientalno glasbo, tako da ne moti sproščenega pogovora. Za animacijo, govore ali igrice se predhodno dogovorimo s slavljencem/ko, tudi uvodni ples je po njegovi oz. njeni želji. Sledi plesna glasba z glasbenimi željami iz našega repertoarja in splošna zabava. Svojega slavljenca/ko lahko tudi presenetite z našim nastopom, kar se je že mnogokrat izkazalo uspešno.

  Zabave in drugi dogodki

  Tu imamo v mislih novoletne zabave, maturantske plese ter krajše dogodke kot npr. otvoritev razstav, simpoziji ter zaključki seminarjev. Vse dogodke spremljamo s kvalitetno glasbo ter skrbimo za primerno svečanost. Dogodek lahko tematsko obarvamo na več načinov, kot npr.: instrumentalni večer, večer evergreenov, večer slovenske popevke...


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp