GETTZY PHOTO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GETTZY PHOTO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GETTZY PHOTO

   Kontaktna oseba: Kresimir Geci

   Telefon: +385 (0) 98 379 809

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI IN TUJINI

  Krešimir Geci je mojster fotografije. Svoje veščine je izboljšal z delom z najboljšimi fotografi in stilisti ter s pomočjo najboljših fotografov in stilistov. Njegove fotografije so bile objavljene v številnih revijah in revijah. Njegove umetniške fotografije so bile razstavljene v galeriji Zlati Ajngel, Euroclubu Sarajevo, Kulturnem centru Čakovec in drugih galerijah. Dvanajst let je delal kot fotograf v tedniku Varazdinske novice. Danes živi in dela v lastnem fotografskem studiu Gettzy Photo v središču mesta Varaždin. Če želite najboljši opomnik na vaš najpomembnejši dan v življenju, je Gettzy Photo pripravljen na konec sveta ... Samo en pomemben pogoj je ... LJUBEZEN

  gettzy photo na vaši poroki

  Slika je vredna tisoč besed, vendar mislimo, da so poročne fotografije z edinstvenim slogom več kot to, saj so sestavljene iz ljubezni, obljube, spomina, strasti in veselja.

  Zaradi tega so hkrati brezčasni in neprecenljivi. Obožujemo poroke in z našimi izkušnjami in edinstvenim pristopom k poročni fotografiji vam bo ta spomin ostal za vedno.

  vrhunska zbirka poročnih knjig

  Naše poročne knjige so narejene iz kakovostnih materialov. Prevleke so izdelane v več kot 50 barvah. Materiali so skrbno izbrani in so izdelani iz usnja, tekstila, pleksi stekla ali aluminija, z veliko izbiro foto papirja (Luster, Matte, Fine Art Matte, Silk in Pearl Photo Paper).

  Vsaka knjiga je ustvarjena po vaših željah - možnosti so neomejene. Nekatere naše ideje so predstavljene na tej strani. Vsaka poročna knjiga je ročno izdelana na Hrvaškem.

  Ne oklevajte in nas spremljajte na naših kanalih v družabnih omrežjih, na Facebooku, Twitterju in Instagramu in nas prosimo kadar koli kontaktirajte, če imate kakšna vprašanja o knjigah o porokah.

  Veselimo se vsakega novega projekta in raziskovanja novih možnosti pri ustvarjanju čudovitih poročnih knjig.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp