GASTRO PTUJ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GASTRO PTUJ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GASTRO PTUJ

   RAJŠPOVA ULICA 16, 2250 PTUJ

   Kontaktna oseba: Marko Skok

   Telefon: 051 796 503

   Telefon: 02 787 59 90

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gastro Ptuj smo podjetje za pripravo hrane. Pri nas pripravljamo in organiziramo večje prireditve, gala večere, bankete in poročna slavja. V podjetju Gastro Ptuj organiziramo razna družabna srečanja in dogodke za vse, ki se radi družite ob dobri hrani in pijači: piknike, pohode, glasbene in druge dogodke.

  V veselje nam je, da se naših dogodkov udeležuje vedno več ljudi, kar nas dodatno spodbuja k razmišljanju o novih dogodkih. Vljudno vabljeni na prihajajoče dogodke, kjer se kar najbolj potrudimo za prijetno in domače vzdušje ter poskrbimo, da ne manjka dobra hrana in pijača.

  Naša restavracije na Rajšpovi ulici, na področju industrijske cone na Ptuju, sprejme tudi do 200 gostov. Nudimo pa tudi catering na želeni lokaciji.

  Leta 2005 smo zgradili tudi lastno pivovarno, kjer proizvajamo svetlo in temno pivo.

  najem prostora

  V podjetju Gastro vam organiziramo srečanja, družinska slavja ali zabave. Za kraj druženja lahko izbirate med dvema lokacijama: PTUJ in KOČICE.

  Naša restavracija je posebej primerna za večje dogodke, saj sprejme tudi do 200 gostov. Da je kolektiv Gastro vreden zaupanja pove podatek, da se vedno več skupin odloča za srečanja, družinska slavja ali zabavo v naši restavraciji. Domačnost in prijaznost poskrbita za prijetno vzdušje.

  Za tiste, ki pa ste raje v naravi, pa Vam je na voljo poslovni objekt v Kočicah, kjer se lahko poveselite ob dobri hrani in pijači. Prosti čas lahko tudi aktivno preživite z raziskovanjem okoliških haloških gričev, obiskom Donačke gore ali Žetal. Na okoliških turističnih kmetijah pa boste spoznali pristno domačo haloško hrano in običaje.

  catering gastro ptuj

  V Gastroju smo z gostinskimi storitvami poskrbeli za hrano in pijačo na številnih prireditvah in svečanostih. Večino pogostitev opravimo na Ptuju in širši okolici, pripravljamo pa tudi pogostitve po celi Sloveniji.

  Dolgoletne izkušnje nam omogočajo pripravo in pogostitev na večjih dogodkih in za večje število ljudi, poskrbimo pa tudi za manjše skupine. Sodobno opremljena kuhinja nam omogoča pripravo vseh vrst hrane v neomejenih količinah.

  Pripravljamo tople in hladne bifeje za različne priložnosti: poroke, srečanja, birme, proslave, obletnice, rojstne dneve, poslovna srečanja in druge priložnosti ali le piknik za vaše prijatelje. Hrano prilagodimo vašim željam in okusu, tako da bo vaša zabava poleg dobre družbe tudi v kulinarični užitek. Za kar najbolj okusen jedilnik vam tudi svetujemo izbor hrane in pijače.

  Okusna kuhinja ter izkušeno in strokovno osebje bodo poskrbeli za nepozaben catering. Pokličite nas in nam zaupajte vaše želje!


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp