GALA KVINTET

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GALA KVINTET

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GALA KVINTET

  Kontaktna oseba: Gošek Domen

  Telefon: 041 574 996

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Želita odličen ansambel za vajino poroko? Se želita vidva in vajini svatje nasmejati do solz ob izvrstnem show programu? Se želita zabavati do jutranjih ur? Če je odgovor DA, smo pravi naslov za to - Gala Kvintet. Prepričajta se!

Smo 6-članska skupina s pevko, ki sliši na ime Gala kvintet. Igramo narodnozabavno in zabavno glasbo, angleške, slovenske in hrvaške evergreene.

Delujemo od leta 2015. Igramo na prireditvah in zasebnih zabavah, na porokah, obletnicah in zaključenih družbah. Vedno poskrbimo za odličen žur in dobro voljo z raznimi igrami in skeči. V vseh teh letih nastopanja smo si pridobili širok repertoar vseh žanrov glasbe.

Prilagodimo se željam in potrebam stranke saj je za nas to bistvenega pomena. Največ kar šteje je zadovoljstvo in nasmeh naših strank.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

- z vama smo od samega začetka prihoda ženina in neveste
- igranje na civilnem delu
- bogat repertoar glasbe
- smo prilagodljivi vsem željam strank
- ker znamo narediti odličen žur
- prepoznajo nas predvsem po dobri volji in pozitivni energiji

prejete nagrade

- Prva nagrada 24. srečanja muzikantov 2016 na Dolgi Gori s strani strokovne komisije, ter tretje mesto po mnenju občinstva
- Drugo mesto na 45. festivalu Pokaži kaj znaš v Dobjem pri Planini 2016.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp