V STUDIO-VIDA KRŽIČNIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A V STUDIO-VIDA KRŽIČNIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   V STUDIO-VIDA KRŽIČNIK

    

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Frizerski salon Vida se nahaja v industrijski coni Trzin (Piramida) le nekaj km iz Ljubljane.

  Smo frizerski salon, v katerem delamo s srcem in ljubeznijo in kjer so frizure naša strast že 20 let. Strmimo k modnim smernicam in se nenehno izobražujemo saj želimo našim strankam zagotoviti edinstveno izkušnjo. Naše storitve v salonu so kreativno striženje in modno barvanje las, podaljševanje las, nega las, poročne frizure, dnevni in večerni make up, oblikovanje obrvi ter barvanje trepalnic. Strmimo k temu, da stranke brez čakalne vrste dobijo hitro, kvalitetno in cenovno ugodno storitev z opaznimi spremembami ter iz salona odidejo zadovoljne.

  POROČNA FRIZURA

  Vsaka bodoča nevesta sanja o čudoviti poroki. Gre za dogodek, za katerega si želite, da bi vam ostal v najlepšem spominu zato je pravilna izbira poročne frizure prav tako pomembna kot vse ostalo kar spada k poroki. Izbira poročne frizure je res raznolika, odločite se lahko za spleteno kito, klasične kodre, polspeto ali speto frizuro, spuščeno frizuro ali celo za podaljške. Na voljo imamo tudi razne dodatke, ki lahko še poudarijo vašo že tako popolno frizuro. Izberete si lahko razne sponke z motivi cvetja, bisere, pentlje ali razne obroče, ki jih prinesete s seboj. Pomembno je, da izberite frizuro, ki bo v skladu z vašo poročno obleko.

  LEPA VSAK DAN

  Da boste lepe in zapeljive vam naredimo dnevni in večerni make up za različne priložnosti. Prav tako poskrbimo za oblikovanje obrvi in barvanje trepalnic.

  POROČNI MAKE UP

  Želite blesteti na svoj poročni dan? Z dolgoletnimi izkušnjami bomo poskrbeli za popoln videz ter upoštevali vaše želje. Ličenje prilagodimo vsaki posameznici posebej glede na karakter, želje ter navsezadnje poročni obleki. Pri svojem delu uporabljamo različne tehnike nanosa ličil s katerimi poskrbimo, da je nevesta tekom celega dne videti sveža in mladostna. Zaupajte nam in se prepustite izkušenim rokam, ve pa boste lahko s ponosom občudovale fotografije, na katerih boste izgledale naravnost čudovito. Svetujemo vam, da se predhodno naročite na poiskusno ličenje ter frizuro, saj se bomo le tako čimbolj približali vaših željam. Pridemo tudi na dom ali na željeno lokacijo.

  Želite imeti dolge lase in jih nikakor ne morete dočakati?

  Rešitev so lasni podaljški! Izdelani so iz 100 % naravnih las, obdelani po inovativnem postopku in obstojni 6 mesecev. So različnih dolžin in v več kot 30 različnih odtenkih. Omogočajo polnost vaših las in se dodajo k vašim naravnim lasem.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp