FRIZERSKI SALON MON

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A FRIZERSKI SALON MON

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   FRIZERSKI SALON MON

   Stična 59a, 1295 Ivančna Gorica

   Kontaktna oseba: Monika Grabrijan

   Telefon: 051 627 411

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Smo frizerski salon Mon iz Ivančne gorice. Smo simpatična ekipa, ki poskrbi, da se boste v salonu počutili prijetno, domače in vedno dobrodošli.
  Nudimo vam modno striženje in barvanje za vse generacije, mikrostriženje, trajno kodranje in ravnanje las, svečane in poročne pričeske ter ličenje za vse priložnosti.

  frizerski salon mon - vredni vašega zaupanja

  Večletne izkušnje, posluh za osebne želje strank, odprtost za nove ideje, predvsem pa to, da se zavedamo, da je za vas to pomemben dan, ki ga vam ga želimo z našo pomočjo polepšati.

  POROče frizure

  Izbira poročne pričeske je eden izmed najbolj vzemirljivih delov načrtovanja poroke za vsako nevesto.
  Poskrbeli bomo za čudovito poročno frizuro in poročni make up, da boste na svoji poroki izgledale naravnost prečudovito.
  Nudimo tudi spenjanje poročnih in svečanih pričesk. Pri svojem delu uporabljamo le kvalitetne produkte priznane lasne kozmetike Lisap iz Milana.

  V našem salonu poskrbimo za vaš celoten videz. Ravno tako pa lahko poskrbimo tudi za ženina, vašo mamo, priče ali družice. Storitve nudimo tako v salonu kot tudi na vaši želeni lokaciji.

  Na vas s svetovanjem in predpripravo mislimo že pred poročnim dnem. Poleg svetovanja v to vključimo tudi morebitno striženje in barvanje, seveda pa tudi poskusno pričesko.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp