KLEMEN LAJEVEC

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KLEMEN LAJEVEC

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  FOTO KLEMEN LAJEVEC

  Kontaktna oseba: Klemen Lajevec

  Telefon: 041 608 810

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Klemen Lajevec je vrhunski poročni fotograf

ki v Sloveniji in tujini deluje že več kot 20 let. Odlikuje ga profesionalen pristop, prijateljski odnos in ekskluziven izdelek, ki ga dobita mladoporočenca.

Skupaj z ženo Katarino sta ustvarila prepoznaven, svež in dinamičen slog fotografiranja in oblikovanja v poročni fotografiji. Fotografska strast, tehnična brezhibnost, ekskluziven design in veselje do dela z ljudmi je brez dvoma kombinacija, ki jo pari želijo pri svojem poročnem fotografu.

Fotografira tudi extremne športe, a vedno znova ugotavlja, da je najzahtevnejša prav poročna fotografija. Neponovljivost in enkratnost trenutkov, zahtevne in hitro spreminjajoče se svetlobne razmere se dodajo napetost že tako veliki odgovornosti: posneti začetek nove družine in s poročnim albumom ustvariti prvo družinsko dediščino.

Fotograf Klemen Lajevec je član prestižnega združenja profesionalnih fotografov NPS..

– Poročna fotografija
– Družinska fotografija
– Portretna fotografija
– Fotografske delavnice
– Tečaji fotografije

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp