FOOD POINT

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A FOOD POINT

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   FOOD POINT

   Kontaktna oseba: Boštjan Jaklin

   Telefon: 040 553 570

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Food Point smo podjetje, ki se nenehno trudi zadovoljiti vedno višjim pričakovanjem naših kupcev. Smo prilagodljivi in vedno stremimo k temu, da ustrežemo še tako zahtevnim željam naših naročnikov.
  Vsi izdelki v naši ponudbi so najvišje kakovosti in zadovoljijo še tako zahtevne kupce. Večino sestavin kupimo lokalno in tako podpiramo domače proizvajalce in pridelovalce hrane. Stremimo k temu, da sta sadje in zelenjava iz ekološke pridelave, ker vam želimo ponuditi le najkvalitetnejše in zdrave izdelke. Uporabljamo samo sveže sestavine, brez umetnih primesi in ojačevalcev okusov. V največji meri se pri pripravi hrane držimo “zero waste” principa.

  Naša zgodba

  Smo družinsko podjetje. Vse se je začelo že v kuhinji naše babice in nadaljevalo v kuhinji naše mame Tatjane, ki še vedno aktivno sodeluje pri našem delu, tako z svojimi rokami, kot tudi idejami, recepti in znanjem. Preprostost kuhinje naših babic in uporaba enostavnih, domačih sestavin, ki jim Andrej daje nov, moderen pridih nam predstavlja izziv in so sestavni del naše ponudbe. Nova znanja in izkušnje si Andrej trenutno pridobiva na “Professional culinary school – Rouxbe”, ki je priznana kuharska šola iz strani World Chef association in American Culinary Federation Education Foundation. Andrej že več kot 10 let rad eksperimentira z pripravo “out of the box” jedi, ki bodo zadovoljile tudi največje gurmane.

  Z idejami in kot pomoč pri pripravi cateringov, pa pomaga tudi brat Boštjan, ki v podjetju skrbi predvsem za komunikacijo z kupci, urejanje dokumentacije, nabavo materiala, vodenjem podjetja, skratka skrbi, da so kupci zadovoljni in da vaše želje in ideje postanejo naš izziv.

  food point catering na vašem dogodku

  Food Point podjetjem in zaposlenim nudimo širok nabor tako hladnih, kot tudi predpripravljenih jedi namenjenih pogrevanju, raznolike in zdrave malice, sadje ter pogostitve ob raznih priložnostih kot so sestanki, izobraževanja, srečanja in ostali dogodki, kjer potrebujete kvalitetno hrano.

  Za vas naredimo vrhunski catering.
  - kanapeji različnih okusov (mesni, morski, vegi)
  - zelenjavna nabodala
  - sadna nabodala
  - plošče z narezki (več vrst salame, sir)
  - zelenjavne plošče
  - sadne plošče
  - mini sladice v lončkih
  - turško kavo v grelniku
  - čaje
  - ustekleničene vode ali sokove

  Vse cateringe pripravljamo individualno glede na naročnikove želje in potrebe. Stremimo k temi, da smo prilagodljivi in da kar najbolje zadovoljimo visoke standarde naših naročnikov.

  Nudimo tudi različne vrste rogljičkov:
  - mini rogljiček z vanilijo
  - mini rogljiček s čokolado
  - mini nadevan z okusom pizze
  - mini palčke različnih okusov


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp