FIT-ON

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A FIT-ON

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  ADIPOFIT

  MESARSKA CESTA 4, 1000 LJUBLJANA

  Kontaktna oseba: Tadej Česnik

  Telefon: 041 388 394

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Programi, ki jih opravljamo v studiu, so plod dolgoletnega izobraževanja, združevanja teoretičnega in praktičnega znanja ter dela in izkušenj z veliko strankami.
Vse storitve je možno še medsebojno kombinirati in individualno prilagajati in glede na želje strank.

Osebno trenerstvo fit-on

Vadba z AdaptoFit sistemom vadbe
Vadba z dodatno elektrostimulacijo
Vadba za mišično maso
Vadba za hujšanje in fit postavo
Vadba za starostnike
Po-nosečniška vadba
Postrehabilitacija po mišičnih poškodbah

priprava neveste pred poroko

Se pripravljaš na poroko in bi želela zablesteti v vsem svojem sijaju s pozitivno energijo?

V centru adipoFit bomo poskrbeli za tvoje telo, da bo izgledalo naravnost čudovito.
Program smo poimenovali FIT NEVESTA in ge prilagodimo vsaki ženski posebej.

Delamo po načinu individualnega pristopa kjer že na začetku opredelimo želje, ocenimo trenutno stanje in postavimo končne cilje.

Naša cilj je zagotovljen, ko je nevesta zadovoljna in srečna ter da se dobro počuti v svoji koži.

Z vami bo treniral Tadej

Športu, prehrani in zdravemu življenjskemu slogu sem posvetil velik del svojega življenja najprej kot atlet, kasneje pa sem svoje znanje nadgradil s študijem na Fakulteti za šport in diplomiral iz hujšanja. Kasneje sem študij nadaljeval še na Biotehniškem izobraževalnem centru in svojo zbirko dopolnil z nazivom Inženir živilstva in prehrane.

Teoretično znanje sem vedno dopolnjeval z delom v praksi. Izkušnje sem pridobival kot športni terapevt v Centru za celostno obravnavo debelostnikov, profesor športne vzgoje, osebni trener v Lek-ovem fitnesu, vodja študentskega fitnesa in osebni trener v osebnem fitnes studiu AdipoFit.

Ko pride do vadbe in zdrave prehrane je Tadej perfekcionist, kar ga je vodilo do tega, da je odprl osebni fitnes studio AdipoFit saj lahko tako svojim strankam ponudi storitev na najvišjem nivoju.

Zakaj osebni fitnes studio?

Osebni fitnes studio je prostor rezerviran samo za vas. Prostor kjer se lahko popolnoma posvetite sebi in svojim ciljem.

Vadite lahko v prijetnem klimatiziranem prostoru s svežim zrakom in vedno čistimi napravami. V studio si lahko prinesete glasbo, ki vas najbolj motivira.

V osebnem studiu ni nikoli gneče. Tam ste le vi, vaš trener in v primeru vadbe v paru še vaš partner/partnerka ali prijateljica/prijatelj, tako, da se lahko počutite kot doma.

Vadbo lahko dopolnite s široko ponudbo sprostitvenih dejavnosti.
Poskrbeli smo tudi za parkirno mesto pred vhodom v fitnes, ki čaka le na vas.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp