FESTIVALNA DVORANA ISTENIČ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A FESTIVALNA DVORANA ISTENIČ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   FESTIVALNA DVORANA ISTENIČ

   Stara vas 7, 8259 Bizeljsko

   Telefon: +386 7 495 15 59, +386 41 780 954

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Stara vas na Bizeljskem leži tik ob hrvaški meji, idilično umeščena med griče, na katerih se sončijo vinogradi.

  Na poti proti Brežicam zavijete na Bizeljsko in kmalu vam lahko izrečemo dobrodošlico. Obiskovalcu pokrajina prevzame srce in prepričani smo, da se bo vrnil večkrat. Ponujamo vam mnogo lepega za duha in telo.

  Pri nas namenjamo posebno pozornost kulturi pitja penin. Degustacijska soba sprejme do 80 obiskovalcev. K vinu vam ponudimo hladne narezke, po dogovoru pa tudi bogato izbiro toplih jedi. Naše goste, ki okušajo penine in mirna vina, povabimo, da si ogledajo našo klet za proizvodnjo penine.

  festivalna dvorana

  Kmetija Istenič in podjetje Istenič d.o.o. že 50 let poleg proizvodnje penin ponuja tudi turistične storitve. Poleg klasične ponudbe degustacij, gostinskih uslug, nočitev in ogledov. Prav tako nudimo možnost najema naših gostinskih prostorov:

  Festivalna dvorana: novogradnja, klimatizirano, 200 sedežev, primerno za poroke in ostale večje dogodke.

  VILA ISTENIČ

  Izredna pozicija vile, izdelana v posestniškem slogu, na vhodu v bizeljsko vinorodno področje, le 10 km oddaljena od Brežic in avtoceste, ki povezuje Ljubljano in Zagreb, priča o pomembnosti stavbe in nudi popolno zasebnost tistim, ki želijo v celoti sprejeti način življenja vinske dežele.

  Vila Istenič, z lepo urejeno okolico, odpira pogled na vrh vzpetine, kjer kraljujeta vinski kleti. Njeni temelji so bili položeni v letu 1740, dokončno je bila obnovljena decembra 2010. Nekoč domovanje bogatih in pomembnih ter vplivnih veleposestnikov Janežičev je leta 2006 prešlo v last Janeza Isteniča in najprej dobilo nov pomen v obliki obnovljene kleti, ki smo jo napolnili z najboljšimi peninami.

  Koncept Vile Istenič je v razkošnosti stavbe, ki jo obdajajo prefinjeni detajli in izpolnjujejo vse vaše želje za sprostitev in rekreacijo na eleganten, a udoben način. Bogat zajtrk, obvezno začinjen s kozarcem hladne, suhe penine bo zagotovo še dodatno polepšal bivanje v neokrnjeni naravi.

  Vila Istenič obiskovalcem ponuja redko priložnost za doživetje elegance in prefinjenosti, ki je v popolni harmoniji z naravnim okoljem. Skrbno izdelana in ustvarjena z uporabo najboljših materialov uteleša edinstveno priložnost, ponuditi največ za Vaše ugodje v dveh suitah ( junior suite ) in štirih dvoposteljnih luksuznih sobah z brezplačnim internetom, računalnikom, delovno mizico, LCD televizorjem, kopalnico s tušem, copati, sušilcem za lase, minibarom, sefom, klimo in obvezno steklenico ohlajene penine.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp