FENIKS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A FENIKS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  FENIKS BISTRO d.o.o.
  Poslovni center Feniks
  Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana

  Kontaktna oseba: Primož

  Telefon: 040 872 207

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Restavracija Feniks se nahaja na Letališki cesti, v Ljubljani.

Sprejemamo rezervacije za poročne zabave, poslovne sprejeme, kosila, prednovoletna srečanja, rojstne dneve itd.

Poleg najema atraktivnega prostora v dveh nivojih in različnimi možnostmi pogostitve, vam nudimo samopostrežni meni toplih in hladnih jedi ter pijače iz naše ponudbe. Vso hrano in pijačo vam lahko tudi postrežemo.

Organizacija sprejema in pogostitve je predvidena za strežen meni do 100 oseb in samopostrežnega bifeja tudi za do 170 gostov.

nepozabno kulinarično doživetje

Skrbno pripravljene jedi, kreativno vzdušje in sproščen delovni tim bodo poskrbeli za vaše dobro počutje.

Z odličnim izborom različnih menijev vam bomo zagotovili, da bo hrana na vašem dogodku okusna in nepozabna ter da boste zadovoljni vi in vaši gostje. Lahko vam sestavimo meni čisto po vaših željah in se vam čimbolj prilagodimo. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami bomo poskrbeli, da bo to za vas nepozabno kulinarično doživetje.

Poleg ponudbe kavic, zajtrkov in dnevnih svežih malic, vam postrežemo še s poslovnimi kosili, zdravimi FIT meniji in našo specialiteto - MadMen burgerji!

POROKA V FENIKSU

Načrtujete poroko in želite nepozabno pogostitev?

Pri nas se lahko zabavate do jutranjih ur kjer bomo poskrbeli za pravo zabavo. Prostora imamo do 170 oseb.

Na voljo ogromno različnih menijev, ki jih lahko sestavimo povsem po vaših željah.

Nudimo tudi možnost video projekcije, Dy glasbe in tematske dekoracije po dogovoru. Seveda smo tudi zelo fleksibilni, prilagodljivi in se prilagodimo vašim željam. Urejeno je tudi brezplačno parkiranje.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp