FELLE BALONI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A FELLE BALONI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   FELLE BALONI

   Kontaktna oseba: ga.Emina

   Telefon: 041 750 816

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Felle baloni poskrbijo za balonsko dekoracijo vašega dogodka. Naj bo to poroka, rojstno dnevne zabave, fantovščine, dekliščine...

  Nič ne more bolj uprizoriti prazničnega občutka kot dekoracija z baloni. Enako velja za poroko. Poročni baloni so zelo zaželjeni pri dekoraciji poroke saj lahko popolnoma spremenijo prizorišče same lokacije.

  Baloni so odličen stroškovno učinkovit način, da svoji poroki dodate nekaj barve. Ne glede na to, ali je vaše prizorišče veliko ali majhno, je osupljiv prikaz balonov okoli vhoda ali plesišča, civilnega in cerkvenega obreda. Poročna dekoracija z baloni bo zagotovo navdušila vaše goste.

  O balonih vedno razmišljamo kot o barvitih in veselih, a dejansko so lahko tudi zelo elegantni.

  Pomembne so tudi barve; nevtralni, kot so prozorni ali beli, ki so moderni in prefinjeni. Baloni iz folije v zadnjih letih postajajo vse bolj priljubljeni in so na voljo v različnih oblikah in velikostih, vključno z zlatimi srčki, srebrnimi zvezdami in še veliko več. Druga dobra izbira za privlačen dekor so velikanski baloni, ki jih lahko opremite z resicami, trakom, zelenjem, cvetjem, konfeti in še več.

  felle baloni - vrhunska dekoracija z baloni

  Pri Felle Baloni poskrbijo tudi za okrasitev civilnega obreda. Baloni postajajo nujna dekoracija na porokah zaradi svoje vsestranskosti. Ne glede na to, ali gre za privezovanje balonov "gospod" in "gospa" na stole neveste ali ženina ali razstavljanje velikanskih okroglih balonov z resicami. Baloni pomagajo oživiti vizijo parov o svojem velikem dnevu.

  Ena najpogostejših vrst dekoracije iz balonov, ki se uporabljajo za katero koli vrsto dogodka, je balonski lok. Obstajajo načini, kako iz balonov ustvariti čudovite oboke, ki so zelo elegantni in unikatni. Mešajte balone z rožami ali zelenjem, da ustvarite čudovit okrasni poudarek vašega prizorišča, ki bo ob prihodu navdušilo vaše goste.

  Glavna miza je pogosto središče vašega sprejema. Naj bo nepozabno, tako da ga okrasite z baloni. Balonski lok je stvar, za katero se odločajo številni pari, lahko pa tudi poudarite osrednjo točko poročnega sprejema z veličastnimi balonskimi stebri na obeh straneh mize. Priljubljena oblika je kombinacija navadnih balonov v slonokoščeni, zlati ali kateri koli barvi, ki ustreza vaši temi.

  Baloni so čudoviti rekviziti za poročne fotografije. Vse goste lahko zberete tudi na izpustu balona. Kako čudovito bi bilo videti na fotografiji, ko obilo balonov po vaši slovesnosti pluje skupaj do neba!

  okrasitev rojstno dnevnih zabav

  V ponudbi imamo veliko različnih potiskanih balonov za okrasitev zabave.

  Še več dekoracij si lahko pogledate na našem FB profilu: KLIK KLIK


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp