EKO RESORT – POROKA V NARAVI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A EKO RESORT – POROKA V NARAVI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  Slovenia Eco resort

  Godič 44b, 1242 Stahovica (Kamnik)

  Telefon:  +386 30 462 407

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

DOŽIVITE PRAVLJIČNOST VELIKE PLANINE V DOLINI

Velika planina se s čarobno in edinstveno pastirsko tradicijo, neokrnjeno naravo, tradicionalnimi dobrotami in izjemnimi razgledi, uvršča med najlepše planine doma in v svetu. V Slovenia Eco resortu boste to čarobnost in edinstvenost lahko doživeli tudi sami. Ob vznožju Kamniških Alp, kjer vam čist gorski zrak napolni pljuča, boste začutili naravo in sebe.

eko resort - POROKA V NARAVI

Poročita se na edinstveni lokaciji, v objemu narave.

Za nepozaben poročni dan, vam bomo pripravili civilni in cerkveni obred v objemu narave!

V objemu narave, le nekaj kilometrov iz Kamnika, vam v prijetnem ambientu tradicionalnega toplarja nudimo možnost najema prostora, ki sprejme do 120 ljudi.

Ogrevana dvorana z vonjem po lesu in prekrasnim razgledom je več kot primeren prostor za praznovanje poroke ali druga praznovanja.

 

Kombinacija modernega in tradicionalega vam nudi navdih za ustvarjanje, pravo vzdušje za druženje in praznovanje vam posebnega dogodka v življenju.

Seveda vam bomo pripravili tudi odlično pogostitev, ki bo temeljila na lokalnih, svežih, domačih dobrotah, prilagodili pa jo bomo vašim željam in okusu.

 

V udobnih lesenih hišicah, ki sledijo edinstveni arhitekturi pravih pastirskih bajt, vam bodo vonj po lesu, domačnost in pogled skozi okno, pričarali pravljično vzdušje.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp