DUO PUSTOTNIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DUO PUSTOTNIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  DUO PUSTOTNIK

  Telefon: 041 693 729

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Duo Pustotnik, sestavljava Pustotnik Tomaž na harmoniki, klaviaturah in vokalu ter Tjaša Pustotnik na vokalu. Igrava zelo širok repertoar, saj obsega cca 550 pesmi. Igrava zabavno in narodnozabavno glasbo.

o nama

Druži naju ljubezen do glasbe. Zelo rada se druživa in spoznavava nove ljudi s katerimi sklepava nova poznanstva in prijateljstva. Skupaj sva nastopila že na Orionu, RTV 2003, Melodijah Morja in Sonca 2004 in 2007. Imava zelo širok repertoar, več kot 550 različnih pesmi. Jaz, Tomaž poučujem tako harmoniko kot klaviature v svoji zasebni glasbeni šoli, sloviva tudi po tem, da vse izvajava v živo. Med pavzami imava tudi bogat animacijski program, kot so igrice in skeči za zaključene družbe. Veliko nastopava na različnih prireditvah, klubih, sejmih, predstavitvah, rojstnodnevnih zabavah, obletnicah, otroških prireditvah, porokah, na presenečenjih…

Tjaša Pustotnik

Igra kitaro in flavto.
Sodelovala je na slovenskih festivalih kjer je prejela tudi nekaj nagrad. Postala je prvi glas Gorenjske, naj pevka Oriona, predstavila se je tudi na Melodijah morja in sonca leta 2004 in 2007, obakrat se je uvrstila visoko v finalu. Svoj glas je urila pri učiteljicah solo petja.
Poleg petja pa vodi glasbene urice za otroke, zaposlena je kot otroška animatorka v lastnem podjetju.

Tomaž Pustotnik

Igra klavir in klavirsko harmoniko, prav tako tudi diatonično harmoniko. V letu 1993 je postal absolutni prvak na evropskem tekmovanju v Udinah in Babni gori ter dobitnik zlate plakete v Ljubečni. 1993 Začel poučevati v svoji zasebni glasbeni šoli, 1994 odigral prvo samostojno poroko, 2010 začel pisati note po naročilu, lastnik spletne strani www.note-za-harmoniko.com, 2003 Začetki dueta Pustotnik 2011 v oddaji “Slovenija ima talent” (kot vodja Orkestra harmonikarjev Pustotnik), drugo-uvrščeni v finalni oddaji.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp