DUO PLATIN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DUO PLATIN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   DUO PLATIN

   Kontaktna oseba: Simon

   Telefon: 041 708 288

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Duo Platin, Trio, Quartet ali Band

  To je nadaljevanje zgodbe evrovizijskega "dua Platin". "Ja" , rečejo ljudje, "to sta tista dva, ki sta zmagala na Emi in se potem poročila na Eurosongu." Večinoma nastopajo v tujini, pa seveda tudi doma, saj so zaradi njihovega širokega in vsestranskega repertoarja vedno zaželeni. Zabave s Platini so izjemne.

  Na željo Izvajajo tudi šove s kostumi, kjer imitirajo znane zvezde glasbenega sveta. Med drugim pa izvajajo tudi Abba koncerte, seveda na "svoj" način. Iz zanesljivih, "backstage" virov smo o njiju izvedeli tudi to, da sta Diana in Simon že od nekdaj zelo »prizemljena«, dostopna in prijazna, a ne samo na odru, temveč tudi izza njega. To velja tudi za njun band, s katerim nastopata že 14 let. Na odru pa jih je vedno doživeti kot da je prvič, zadnjič in "edinič

  Med najinim obsežnim repertoarjem so tudi najine lastne pesmi, po katerih sva še posebej prepoznavna, saj sva jih kar nekaj predstavila na glasbenih festivalih kot so npr. Orion 2001(»Grafit«), HIT festival 2002(»Pet minut«) , EMA 2003(»Sto in ena zgodba«), Hit festival 2003(»Tisočkrat«) in EMA 2004(»Stay forever«), kjer sva tudi zmagala, MMS 2006 (»Vrsta omame«) in MMS 2007(»V dobrem in zlu«), kjer sva dobila nagrado za najboljše besedilo festivala. Na festivalnih odrih ne nastopava le kot izvajalca, ampak tudi kot avtorja svojih pesmi in pesmi, ki sva jih spesnila za druge izvajalce.

  duo platin - glasbena spremljava na poroki

  Nudiva vam spremljavo na poročnem obredu. Poročna glasbo lahko izberete sami ali iz najinega bogatega repertoarja. Glasbena spremljava je možna s kitaro ali klavirjem. Poskrbiva tudi za ozvočenje in morebitno osvetlitev dogodka.

  Duo Platin imava možnost različne izvedbe:
  - Platin Duo (Diana Gomilšek in Simon Gomilšek) ali
  - Platin Trio ali
  - Platin Quartet ali
  - Platin Band.

  Dogodek vam lahko popestriva na različnih dogodkih kot so banketi, otvoritve, rojstnodnevne zabave, obletnice, različne zabave...

  Repertoar:
  - pop glasba,
  - rock balade,
  - country skladbe,
  - lastne pesmi,
  - najbolj znani hiti sedemdesetih in zadnji hiti, ki jih slišimo na evropskih radijskih postajah.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp