DREAM DECOR CORNER

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DREAM DECOR CORNER

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  DREAM DECOR CORNER

  Razdevškova ulica 3, 1000 Ljubljana

  Kontaktna oseba: Adrijana Kostresevic

  Telefon: 041 906 364

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

z dream decor corner bo vaš dogodek poseben

Naj bo organizacija nekaj lepega, dekoracija nekaj osupljivega in vaš dogodek nekaj posebnega. Nudimo vam organizacijo in dekoracijo za vse vrste dogodkov. Pri nas dobite vse od poročnih vabil, zahval, daril za goste, naprsne šopke, namizno dekoracijo, prevleke za stole, razsvetljavo, efekt mehurčkov, efekt megle in ognjemet za zaprte prostore. Pohvalimo pa se lahko še z edinstveno ponudbo kot sta cvetni zid in piramida šampanjec.

Novost pri nas je cvetni zid, ki ga lahko postavimo, kot ozadje kjer sedita mladoporočenca ali pa naredimo kotiček za slikanje. Na voljo so različne barvne kombinacije cvetov. Ozadje ali kotiček za slikanje lahko uredimo tudi z zaveso in lučkami ter v kombinaciji z napisom LOVE iz cvetov.

V ponudbi imamo veliko izbiro vabil, naprsnih šopkov in zapestnic. Po vaših željah izdelamo unikatna darila kot so magneti ali čokoladice ter jih lično zapakiramo.

Da bo vaš dogodek še bolj poseben pa lahko izbirate med različnimi paketi efektov. Za svoj prvi ples lahko izberite efekt megle in zaplešite med oblaki ali pa popestrite svoj dogodek z mehurčki in ognjemetom za notranje prostore. Da bo vaš dogodek še bolj poseben pa vam pripravimo edinstveno piramido šampanjec, da nazdravite z gosti.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp