DOŽIVETJA SREČE GLAMPING

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DOŽIVETJA SREČE GLAMPING

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   DOŽIVETJA SREČE

   Sajevec 23a, 1310 Ribnica

   Telefon: 00386 41 227 665

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA
  DOBRODOŠLI V HIŠI DOŽIVETJA SREČE!

  Ljubiš navdih narave, sončne žarke in prostrane razglede? Obožuješ pristnost domačnosti? Z roko v roki je brez dvoma še boljše. Izkusite nepozabne trenutke v leseni hiši, med odtenki zelene narave, na robu vasi, kjer so svoj prostor našle premnoge rastline.

  Pridih suhorobarskih izdelkov, les domačih gozdov ponujata možnost čutiti Ribniško dolino v vsej svoji popolnosti skozi vse letne čase. Kljub miru, ki ga je moč zaznati na vsakem koraku vrta, ki je le vaš, kraj ponuja vrsto možnosti za aktivnosti na svežem zraku. Tako se boste v dvoje ali z družino povezali s prvinsko naravo in si ohranili spomin na doživetja sreče.

  HIŠA DOŽIVETJA SREČE

  Lesena hiša stoji ob robu vasi med Veliko in Malo goro. Zgrajena je iz lesa lokalnih gozdov in dodatkov dežele suhe robe ter spominja na skedenj, ki je nekoč stal prav na tem mestu. Ponuja vam pet ležišč, kotiček za branje ali počitek ter kopalnico s kadjo. Hiša je klimatizirana, z hladilnikom in WI-FI povezavo.

  Na voljo vam je tudi uporaba vinske kleti v kateri boste okusili slovenska vina kot tudi uporaba kuhinje. Na vrtu pred leseno hišo boste deležni topline in domačnosti, ob kateri se čas skoraj ustavi. Namestitev ponuja popolna doživetja sreče, saj si lahko izpolnite prav vsako željo, ki je vezana na mir, druženje, povezovanje in nepozabne trenutke.

  Prav tako pa je na voljo brezplačna uporaba savne in uporaba dveh električnih koles.

  Vrt z naravnim plavalnim ribnikom

  Nudimo vam domače izdelke in druge lokalne dobrote iz sosednjih kmetij saj dajemo velik poudarek na lokalne dobrote. Pred leseno hišo, pod staro jablano se boste sprostili ob poslušanju ptičjega petja ter opazovali polja in gozdove. V zeliščnem vrtu si lahko naberete zelišča ter pripravite napitek ali pa posedite v družbi čebel in sproščujočega vonja.

  Ob sončnem vzhodu, na leseni terasi ob ribniku, dan pozdravite z meditacijo in se nato sprehodite po jutranji rosi. Dovolite si občutiti užitek plavanja v naravnem plavalnem ribniku, obdanem z raznolikimi rastlinami. Nato se prepustite sončnim žarkom na ležalniku ali dišeči travi oz. kakor vam srce poželi. Ob večerni uri si na kurišču specite sladko koruzo ali pa se le pogrejte ob opazovanju zvezdnih utrinkov za srečo.

  CIVILNI OBRED V OSRČJU NARAVE

  Civilni obred se odvija na majhnem zelenem vrtu ob ribniku z raznolikimi rastlinami in v objemu zeliščnega vrta. Z najemom prostora vama zagotavljamo popolno intimo in nepozabne spomine. S pripravami na vajin poročni dan lahko začneta že dopoldan v naši glamping hiški Doživetja sreče. Ob prihodu vajinih svatov bomo poskrbeli za pogostitev z lokalnimi dobrotami in lokalnim vinom ter domačimi likerji.

  Doživetja sreče je prava izbira za popolno intimno poroko.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp