DOMAČIJA PR’ BRODARJU

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DOMAČIJA PR’ BRODARJU

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   DOMAČIJA PR’ BRODARJU

   Gorenja Dobrava 34, 4224 Gorenja Dobrava

   Telefon: 031 346 918

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Domačija Pr'Brodarju je posestvo v osrčju Poljanske doline. Tu se združijo tri velike ljubezni. Ljubezen do ljudi, ljubezen do hrane in ljubezen do čudovitih konj. Če si želita popolno razvajanje in stik z gostoljubnimi domačini, je domačija Pr'Brodarju prava izbira za vaju.

  domačija pr' Brodarju - poroka

  Srčno vaju vabimo na našo domačijo z dolgoletno tradicijo in bogatimi izkušnjami s področja kulinaričnega razvajanja gostov, ki se k nam vedno znova vračajo z nasmehom. Ponujamo vama organizacijo nepozabnega poročnega slavja in civilnega obreda v naravi.

  V domačiji pr' Brodarju imamo sprejemo do 150 svatov katerim lahko ponudimo skrbno izbrane menije. Poskrbimo, da bo našim poročnim parom in vajinim gostom najlepši dan ostal za vedno v spominu.

  Domačija je preprosto krasna ideja za nedeljsko kosilo, po dobri hrani pa boste lahko svoje otroke razveselili še z jahanjem ponija. Tudi vi se lahko povzpnete na konja pod skrbnim vodstvom naših inštruktorjev in tako začutite, zakaj je konj tista prijazna žival, ki jo obožujejo ljudje po celem svetu.

  Dovolili si bomo sposoditi besede Ronald Duncan-a.

  Kje na svetu človek najde veličastnost brez prevzetnosti,
  Prijateljstvo brez zavidanja,
  Ali lepoto brez domišljavosti?
  Tukaj, kjer mišice služijo milosti in moč omejuje prijaznost.
  Služil je brez ponižnosti; boril se je brez sovražnika.
  Nič ni bolj mogočnega in manj nasilnega.
  Nič ni bolj urnega in hkrati potrpežljivega.
  Naša zgodovina je nastajala ob njem.
  Smo njegovi dediči in on je naša dediščina. Konj.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp