DOMAČIJA MAROF

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DOMAČIJA MAROF

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   DOMAČIJA MAROF

   Mačkovci 35, 9202 Mačkovci

   T: +386 (0)41 303 160

   T: +386 (0)41 383 343

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Domačija Marof, ki se bohoti sredi vinskih gričev.

  Iz Mačkovec se cesta rahlo vzpne na mehke valove goričkih gričev, ki jih prepletajo vinske trte z vseh strani obsijane s soncem in kmetijskim posestvom na vrhu. Tam zagledamo Vinsko klet »Marof. Gre za kmetijsko posestvo, ki sega nazaj v leto 1905, ko je madžarska družina Szapary tu postavila neke vrste »lovsko hišo« skupaj z zgradbami za kmetovanje in vinsko kletjo.

  Vinska klet Marof je uspešno postavila nove temelje ustvarjanja vin v Prekmurju. Večkrat nagrajena odličnost domačih in tujih vinskih strokovnjakov dokazuje, da so na pravi poti in da se lahko prekmurska vina mirno postavijo ob bok najboljšim slovenskim in svetovnim vinom.

  Vinogradi vinske kleti Marof se razprostirajo po najlepših obronkih neokrnjenega Goričkega, z velikim spoštovanjem in posluhom do narave skrbno negujejo svoje vinograde, kjer rase laški rizling, modra frankinja, sauvignon, renski rizling, zeleni silvanec in zweigelt.

  domačija marof - Hiša prekmurske gostoljubnosti

  Pri nas vedno diši po dobrotah naših babic. Poleg hišnih jedi dnevno pripravljamo pestre, regionalne obarvane menuje. V hladnejših mesecih dopolnjujemo ponudbo s sezonskimi jedmi na žlico, v toplejših mesecih pa bodo to jedi z žara in iz krušne peči. Jedi so pripravljene s spoštovanjem do tradicije in s skrbno izbranimi sestavinami domačega porekla.

  Poseben kraj za posebne priložnosti

  Izbirate lahko med 60 sedeži v notranjih prostorih in na zunanji terasi v poletnih mesecih. Pod brajdami lahko sprejmemo omizje za 20 oseb.

  Na Domačiji smo odprti ob vikendih in predhodnih najavah za skupine. Ob posebnih priložnostih in praznovanjih poskrbimo za vse kar je potrebno, da bo za vas in vaše goste prijetno in praznično. V sožitju narave in sodobne raznolike ponudbe je posestvo Marof tudi prava izbira za poslovna srečanja.

  Dobrodošle skupine izletnikov in popotnikov, ki lahko potepanje po Goričkem zaključite z ogledom kleti, pokušino vin in prekmursko pojedino.

  Naša restavracija Maximo vam pripravi odlično pogostitev za poročna slavja in različna praznovanja. Izbirate lahko med različnimi meniji, ki se lahko sestavijo po vaših željah.

  Marof je je zgodba o znanju, drznosti, potrpežljivosti

  Zgodba o iskreni skrbi. Za vinograd. Za grozd. Za mošt. Za vino. Za pivca. Marof je preprosto zgodba o dobrem vinu.

  V osrčju Goričkega, nad Mačkovci, ko razen travnikov in gozda ne pričakujete ničesar več, vam zastane dih – sodobna vinska klet za tradicionalno pridelavo vin.

  Iz posebnega prostora za degustacije se ponuja čudovit razgled na prostrane okoliške vinograde in naravo. Pokušine za največ šestdeset oseb popestrimo z multimedijsko predstavitvijo.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp