DJ VIDY IN DJ ROBBY J.

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DJ VIDY IN DJ ROBBY J.

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  DJ VIDY  031 552 810

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Ekipa » Hey Mr DJ Team «, ki ga sestavljava: DJ VIDY (animacija na mikrofonu) in DJ ROBBY J. (DJ-vrtenje glasbe) nuvita vrtenje glasbe na vseh dogodkih in priložnostih, še posebej v dneh, ki prihajajo… (poroke, obletnice, razni zaključki, novoletni plesi, silvestrovanje, veselice, pikniki, kongresi, …).

Na dogodkih delujeva tudi posamezno, kot DJa.

DJ VIDY ( skoraj dvajset let izkušenj ) in DJ ROBBY J.( trideset let izkušenj )

Prisotna sva bila že na velikih raznolikih dogodkih po Sloveniji in zabavala, tako staro, kot tudi mlado.
Glasbo in animacijo izvajava na raznih party-ih, Open Air, lokalih, klubih, diskotekah, rojstnodnevnih zabavah, porokah, eventih, sejmih, valetah, maturah, šolske zabave, zabave za zaključene družbe…

Postrežemo tudi z raznimi animacijami in nagradnimi igrami za odrasle ali pa za najmlajše.

Kadar je povpraševanje in želja po družabnih igrah sva prisotna oba saj se tudi skupaj v tandemu zelo lepo znajdeva in sva zelo uigran team, DJ ROBBY J. in Vidy slednji kot povezovalec in animator.

DJ VIDY IN DJ ROBBY J. poskrbi za pravo zabavo na vaši poroki

Z bogato večletno tradicijo, se vedno orientirava na ljudi, ki so prisotni na zabavah in jim skušava uresničiti čim več njihovih glasbenih želja, to pomeni, da izrecno upoštevamo naročnikovo željo. Sva uigrana ekipa, ki pa naju redko kdaj preseneti kakšna nova zadeva ali izkušnja.
Razpolagava s profesionalnim ozvočenjem MACKIE, light show, laser show, megla…!

V vseh teh letih se je nabralo kar dosti porok, tudi porok različnih kultur in narodnosti.

Prav zato znata biti zelo prilagodljiva in polna idej za dobro glasbo in razpoloženje. Vrtiva glasbo, ki je poznana, je za vse generacije, ter sva prava mojstra svojega poklica.

Vedno se okoli glasbe posvetujeva z mladoporočencema, upoštevava njune glasbene želje, skupaj dorečemo okvirno časovnico za prvi ples, torto, igre v kolikor si jih mladoporočenca zaželita, ter pomagava dopolniti kakšno idejo, ki jo imata bodoča ženin in nevesta.

Najina filozofija je, da moraš za vsako družbo biti malo psihologa, saj edino tako lahko dvigneš pravo razpoloženje in narediš dobro zabavo, to pa dosežeš z leti prisotnosti na zabavah in kilometrino, ki jo lepo nabirava.

Poleg veliko privat žurov v klubih, diskotekah in pubih naj izpostavimo le nekaj teh v katerih smo vrteli glasbo ljudem željnih zabave:

Celjski bazen, Bazen Laguna Ljubljana, Ptujske toplice, Aqualuna Podčetrtek, Kanegra, Club Inter, Club 5, Club Evergreen (CE), Club Palma, Club Cibby, Club Duo, Club Fun House, Club Zapata, Club Casablanca (CE), Diskoteka Galaxy, Diskoteka Jungle (CE), Night Club Črni Baron (ŽA)...

Skratka, za nami je že kar lepa kilometrina, ki jo nekako tudi začutijo obiskovalci lokala v katerem gostujemo.

Poleg kontakta DJa s publiko je tukaj na mikrofonu DJ/MC Vidy, ki še dodatno ustvari pravo atmosfero v klubu, pubu ali diskoteki, deluje pa tudi kot DJ!

V klubih dvigujejo tempo dogajanja in so del popestritve vsakemu očesu. So vedno z veliko mero navdušenja, energije in nasmejanosti kamor koli pridejo.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp