DJ RAULI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DJ RAULI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   DJ RAULI

   Telefon:  +38631 732 546

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  DJ Rauli prihaja iz Kube in je prvi latino DJ v Sloveniji. V Slovenijo je prišel pred 13 leti in je prvi, ki je vrtel glasbo reggaeton v Bacosu, Piano bar, Discoteca Ultra, Caffe Manana in Caffe v Kranju.

  DJ Rauli je ime, ki glasbeno širino zadovolji za še tako zahtevno publiko in izpelje katerikoli dogodek. DJ Rauli je ime, ki se lahko pohvali z nastopi v skorajda vseh boljših klubih po Sloveniji. Vrti najboljšo glasbo iz cele Latino Amerike (vsa karibska/latino glasba - več stilov reggeatona, salsa, elektronska glasba, bachata, itd.), poje, izvaja animacije in priredi glasbeno - plesne šove,… vse za vroč, latino večer! Lahko se pohvali tudi s svojimi latino komadi, ki jih med zabavo zapoje svoji publiki.

  dj rauli na vašem dogodku

  Ali načrtujete poroko, rojstnodnevno zabavo, obletnico, zabavo ob bazenu ali katero koli drugo zabavo? Za pravo glasbeno poslastico bo poskrbel dj Rauli.

  Njegove žure si lahko ogledate na FB strani DJ Rauli d. Cuba ali na instagramu. Če ste zainteresirani za sodelovanje, pokličite na tel.št. +386 31 732 546 DJ Rauli.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp