DJ DARMAR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DJ DARMAR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  DJ DARMAR

  Kontaktna oseba: Aleks Kolarič

  Telefon: 040 640 619

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

dj darmar na vaši zabavi

Si želite zabavo za posebno priložnost, ki se jo boste spominjali še dolgo? Si želite plesati in peti na pesmi ali zvrsti glasbe po vašem izboru? Si želite povezovanja programa in zabavnih iger, sproščenega vzdušja in profesionalne izvedbe? Potem je DJ DarMar prava izbira za vas.

Kot DJ-ja se vam pridruživa Aleks in Juš, s seboj pa lahko vzameva še animatorja, kadar si zaželite povezovanja programa in iger. Z veseljem popestriva zasebne, za vas pomembne dogodke, kot so poroke, obletnice, rojstnodnevne zabave, zabave ob rojstvu otroka in podobno, pa tudi javne zabave v lokalih, novoletne zabave, Halloween, pustovanje ali poslovne dogodke, recimo zaključne in novoletne zabave,piknike itd.

Zakaj izmed vseh DJ-jev v Sloveniji izbrati ravno naju?

- Z glasbo se ukvarjava že praktično od nekdaj. Več kot 10 let sva delovala v bandu DAR MAR (Aleks: vokal, bobni in Juš: bas kitara). Zaradi večjega povpraševanja po DJ-stvu sva se nato odločila za to pot.
- Sva mlada, pozitivna in razigrana, kar prispeva k dobri energiji in sproščenemu vzdušju, hkrati pa sva resna, odgovorna in profesionalna. Ves svoj prosti čas, trud in energijo nameniva glasbi, izobraževanju ter spoznavanju nove opreme, trendov in hitov.
- V svojem delu uživava, kar prispeva h kvaliteti izvedbe in dobremu vzdušju.
- Sva prilagodljiva in fleksibilna, odprta za različne želje, predloge, ideje.
- Vedno prisluhneva in upoštevava vaše želje, saj se zavedava, da je to VAŠ poseben dan ali večer.
- Pokrivava širok repertoar slovenskih in tujih (angleških, balkanskih, hrvaških, španskih in drugih) hitov. Vse pesmi lahko izberete sami ali pa nama zaupate zvrst glasbe ali izvajalce, ki jih želite slišati na zabavi. Na podlagi večletnih izkušenj z igranjem in predvajanjem glasbe na porokah, vam lahko pri izboru glasbe tudi svetujeva.
- Med zabavo vedno sprejemava tudi glasbene želje in se prilagajava večeru.
- Z veseljem tudi odpojeva kakšno pesem ali zapleševa z vami, da še dodatno popestriva dogajanje.
- Trudiva se že tako čudovit dan spremeniti v še lepšega. Vedno se potrudiva po najboljših močeh, da ustvariva dober žur ali pa romantično pravljico.
- Poskrbiva tudi za pomembne detajle, ki dajo piko na i vsakemu posebnemu trenutku: osvetlitev, postavitev, zabavanje povabljenih, povezovanje programa, na porokah: prvi ples, met šopka itd.
- Za prvi ples ali kakšno drugo priložnost, npr. prihod slavljenca, razrez torte lahko s talno meglo (imava svojo napravo) in z efektom ognjemeta (iskrice) ustvariva romantično, nepozabno vzdušje.
- Najina ponudba vključuje tudi karaoke, ki jih lahko dodava po vaši želji. Najin repertoar zajema pester nabor komadov najrazličnejših zvrsti (pop, rock, disco, yugo rock, hiti 70., 80., in 90. let). Zapojete lahko največje stare in najnovejše angleške, hrvaške in slovenske hite.
- Imava lastno profesionalno opremo, s katero poskrbiva za kvalitetno ozvočenje, osvetlitev in romantično vzdušje, ne glede na velikost prostora.
- Svoje delo opravljava s srcem in slediva načelu:
»Če vedno delaš tisto, kar te veseli, ne zadovoljiš samo sebe, pač pa tudi ljudi okoli sebe«.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp