DEKO SVET

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DEKO SVET

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   DEKO SVET

   Tepe 1, 1272 Polšnik

   Kontaktna oseba: Brigita Kos

   Telefon: 041 972 052

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Dobrodošli v DEKO SVET-u ~ svetu polnem idej, inspiracij in zabavnih artiklov za vaš dom, zabavo, poroko, rojstni dan ali preprost piknik s prijatelji.

  Pri nas se vse vrti okoli praznovanja življenja, ne glede na to, kakšne so vaše kreativne sposobnosti ali proračun. V naši spletni trgovini boste našli navdih, da bo vaš dom in vaša praznovanja, edinstvena. Pomembno je, da upočasnimo čas v našem natrpanem življenju in naredimo naš vsakdan nekaj posebnega. Kjer je le mogoče, izbiramo ročno izdelane produkte slovenskega porekla, za lepši dom; okolju prijazne in trajnostne izdelke, ki bodo polepšali vaš piknik; ter zabavne izdelke za vsa druga praznovanja v vašem življenju.

  deko svet - Izdelava dekoracij, personalizirani izdelki , Animacije otrok na rojstnih dnevih, porokah

  Deko Svet - Dekoracija za poroke: vse kar vam pade na pamet in še več. Lahko si izberete kakšnega od že prizkušenih izdelkov. V naši ponudbi boste našli lanterne in papirnate cvetlice v različnih barvah, imenske kartice za svate najrazličnejših oblik, velikosti in materialov, razne zabavne ali romantične napise, ki jih lahko uporabite za popestritev poročnih fotografij, knjige gostov, poročna vabila, konfete, … Lahko pa se povežete s kreativno ustvarjalko in si skupaj zamislite edinstveno poročno dekoracijo. Nudimo tudi možnost najema ali nakupa pleksi tabel s poljubnimi napisi za npr. seznam gostov, tablo dobrodošlice, sedežni red, označevanje miz...

  Poleg dekoracije in personalizacije pa nudimo tudi polepitve različnih podlag, od zidnih površin, do steklenih površin, avtomobilov, posode in vsega kar se da polepiti. Veliko imamo tudi poučnih izdelkov, saj sem sama po izobrazbi diplomirana vzgojiteljica in uživam v ustvarjanju tudi le teh. Tako nudimo tudi animacije za otroke, na rojstnodnevnih zabavah, porokah in podobno. Naša vizija je ustvarjati po željah stranke in tako vedno znova in znova ustvarjamo nove izdelke, saj imajo naše stranke res veliko dobrih idej.

  Baby Shower je odlična priložnost, da se bodoča mamica še pred prihodom novorojenčka poveseli s svojimi bližnjimi. Vse za nepozabno zabavo ali praznovanje vam Deko Svet nudi bogato ponudbo baby shower dekoracije.

  Animacija na poroki

  Animacije lahko izvajamo pred, med in po poročnem obredu oz. na poročni zabavi. Na poroki postavimo igralni in ustvarjalni kotiček z različnimi igračami in ustvarjalnim materialom.
  Če načrtujete poroko brez otrok, lahko za njih poskrbimo na določeni lokaciji. Poskrbimo za dobro voljo in dobro počutje otrok. Po dogovoru možnost tudi poslikave obrazov.

  Nudimo 3 različne variante animacije:

  - popolna skrb za otroke - otroci so ločeni od staršev in mi poskrbimo za zabavo in prehrano,
  - otroški kotiček - otroci sedijo pri starših in se pridružijo po želji,
  - animacija in varstvo na drugi lokaciji - zabava, pižama party, nočni počitek, ...


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp